Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Na pont ettől féltem, hogy nem értem amit írni fog valaki aki ért hozzá xD Az AutoVoice meg van, van is készítve profil vele csak épp ilyen ''összegfüggő'' profil nincs és valamiért nem is megy.
Csináltam három profilt, az egyik maga az amikor értesít, hogy merülök ami csak egy battery levelből ami 30%-nál értesít és egy say taskból áll ami eddig jó is.Utába állítottam egyet 20%-ra és innentől van a gond, ugyanazt állítottam be ami a fenti profilban van csak a saybe megkérdezi, hogy aktiválom-e az energiatakarékos módot és még hozzá tettem AutoVoice taszkot amibe amibe van a válasz, hogy ''aktiváld azt a ..art''.
És van maga a saver profil ami nem aktiválódik.. sőt, a második profil sem aktiválódik! Lehet valamit kezdeni vele? -
sil3ntbeatz
tag
válasz
sil3ntbeatz
üzenetére
Na meg egy másik is eszembe jutott csak már nem tustam szerkezteni a hszt :$
Tehát szeretnék egy másik profilt is az akksihoz.
A profil lényege az, hogy 30%-nál szóljon a telefon, hogy hamarosan lemerül és kérdezze meg tölem 21%-nál, hogy szeretném-e kikapcsolni a memória zabáló alkalmazákat. Ha a válasz igen akkor kikapcsolná amiket beállítok és mondaná, hogy mondjuk ''kikapcsolás folyamatban'' és egy kis idő után mondaná, hogy ''kész''. -
sil3ntbeatz
tag
Sziasztok! Még nagyon kezdő vagyol szóval kíméljétek meg az életem
Szóval egy kérdésem lenne: csinálok egy nem fogadott hívás profilt, hogy tudom beállítani, hogy számolja mennyi nem fogadott hívásom van?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Google Chrome
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" FHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval egy kérdésem lenne: csinálok egy nem fogadott hívás profilt, hogy tudom beállítani, hogy számolja mennyi nem fogadott hívásom van?