- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023
üzenetére
Na, akkuhasználatnál Tasker nálam 7%. (ebben benne szokott lenni egy-egy óra előtérben töltött idő is, amikor állítgatom)
18 állandóan aktív profillal. Hardvert egyik sem monitoroz, csak alkalmazásokat, eseményeket és időt, meg google naptárat. Jah de, mégis, cella infókat is figyelemmel kísér több profil is, de kézikönyv szerint az nem jár plusz fogyasztással, mivel a telefon alapvető funkciója.18 állandó- és összesen 26 profil, ami nem kevés. Sokan max csak fél tucat profil használnak eleinte (az egyszerűbbeket), érdemes lenne kifaggatni a többieket, akik itt megfordultak.
Van akinél nem láttam 5-6-nál több profilt.
Ott biztos jóval kisebb a fogyasztás is. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023
üzenetére
Ezek szerint nem tudjuk a választ.

Tasker viszont keveset, ami engem illet. Attól függ miket monitorozol (gps, wifi, cella infó, szenzorok, stb). Ha nem használsz energia igényes dolgokat, akkor elég marginális. Néhány % az akkuból 2+ napos statisztika szerint. (Most pont nem tudom megmondani konkrétan mennyi, mivel ma reggel vettem le töltőről) Nálam olyan 2 nap és pár órát szokott működni a telefon, ami jónak számít - elég csak minden harmadik nap végén töltőre dugni.szerk: ez nem tiszta készenléti idő, szoktam nyomkodni nettó néhány órát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Macbook air M4 15col, éjfekete, magyar
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest