Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
de megnéztem, és ott nem egészen arról van szó amit én akarok, csak annyiról hogy amikor bedugja akkor elindul az alkalmazás, de mint már mondtam ezt tasker nélkül is tudja a telefonom cm10.1-el.
még egyszer leírom hogy mit szeretnék: csak abban az esetben induljon el a zene lejátszó a füles bedugására ha már az endomondo alkalmazás is fut (máskor ne, mert máskor nem zenét akarok hallgatni, hanem mondjuk filmet nézni, vagy rádiózni), és ne csak a zenelájtszó induljon el hanem rögtön a legutóbb hallgatott zene is szóljon magától a nélkül hogy nekem a play gombra kéne nyomnom, mindez történjen a háttérben, ha pedig kihúzom a fülest vagy kilépek az endomondoból akkor a zenelejátszó is záródjon be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest