Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Azt hiszem valamelyik korábbi hozzászólásomba egy rosszul (nem pontos logikai feltételekkel) megfogalmazott mondattal jól megkevertem a szart. A lényeg, hogy logikailag semmilyen vagy feltételt nem szeretnék ebbe az akksikímélős profilomba tenni, a 3 state feltételt csupán és-sel szerettem volna összekapcsolni, tehát a wifi és mobilnet csak akkor kapcsoljon le ha mindhárom feltétel egyszerre teljesül. Akkor ez így nem járható út jelenleg ha jól értem. Mindegy ez annyira nem fontos.
Inkább egy másik dologban kérnék segítséget, hogy a navigálás közben felvett hívást kihangosítora tegye.
Próbáltam megcsinálni, egyik feltétel a futó navi program a másik az incoming call (eddig tiszta), viszont feladatként csak valami speakerphone-t találtam az audio-nál, amit on-ra állítottam, de kipróbáltam nem történik semmi. :-( -
andris811
tag
Este most én is gyári ébresztőt használtam, hogy teszteljem a profilt. Megdöbbentő volt, hogy az aksi 100%-ról 98%-ra ment csak le. Ha a sleep as android az ébresztő 20%-kal többet is eshet, úgy, hogy nem használom az alvás rögzítését (nem is használtam soha csak kipróbáltam). Úgyhogy lehet visszatérek a gyárihoz, vagy gentle alarm, arra van támogatása a taskernek úgy néztem. Még valami: az megoldható, hogy, ha szundit nyomok akkor ne mondja el az időt? Mert én szeretem használni 3-4x is a szundit, és kicsit zavaró, hogy mire felébredek már kívülről fújom milyen idő lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- One mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gumi és felni topik
- Crimson Desert
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest