- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
palancsa
csendes tag
Gondolom már eleged van belőlem, meg a butuska kérdéseimből...
De csak még egyet lécci lécci lécci....Szóval a köpönyeget sikerült belőni ha minden igaz, nagyon köszi! (sosem jöttem volna rá, hogy a weblap jobb felső sarkában lévő kis miniatűr ikon hozza a megoldást

A do Calendar taskban van egy HTPP get, abban egy PATH: ide volt irva egy zárójeles rész, amibe valamilyen ID-t kell beírni, /%40gmail.com/private-(..)/basic/, na én kis naív beírtam a felhasználónevemet a zárójelet kitörölve ----kérlek ne nevessetek ki
----de gondolom nem ezt kell, mert amikor este do calendar volt, valami hibákat írt ki. (sajnos olyan gyorsan eltűnt, hogy nem sikerült feljegyezni) És az ébresztőt sem állította be.Ebben még esetleg tudnál segíteni? azután ígérem próbállak békén hagyni

Előre is köszönöm. Puxa: Anikó
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

----de gondolom nem ezt kell, mert amikor este do calendar volt, valami hibákat írt ki. (sajnos olyan gyorsan eltűnt, hogy nem sikerült feljegyezni) És az ébresztőt sem állította be.