- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
palancsa
csendes tag
Gondolom már eleged van belőlem, meg a butuska kérdéseimből...
De csak még egyet lécci lécci lécci....Szóval a köpönyeget sikerült belőni ha minden igaz, nagyon köszi! (sosem jöttem volna rá, hogy a weblap jobb felső sarkában lévő kis miniatűr ikon hozza a megoldást

A do Calendar taskban van egy HTPP get, abban egy PATH: ide volt irva egy zárójeles rész, amibe valamilyen ID-t kell beírni, /%40gmail.com/private-(..)/basic/, na én kis naív beírtam a felhasználónevemet a zárójelet kitörölve ----kérlek ne nevessetek ki
----de gondolom nem ezt kell, mert amikor este do calendar volt, valami hibákat írt ki. (sajnos olyan gyorsan eltűnt, hogy nem sikerült feljegyezni) És az ébresztőt sem állította be.Ebben még esetleg tudnál segíteni? azután ígérem próbállak békén hagyni

Előre is köszönöm. Puxa: Anikó
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

----de gondolom nem ezt kell, mert amikor este do calendar volt, valami hibákat írt ki. (sajnos olyan gyorsan eltűnt, hogy nem sikerült feljegyezni) És az ébresztőt sem állította be.