Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Még csak botladozom Tasker -ben. Próbálnék átültetni egy régi, Robotos megoldást. A lényege, hogy egyes appok ikonjait leszedem a Play -ről és társítom egy manuális utasítással induló profil, (vagy task?
) parancsikonjához. Ezt indítva, a task "kierőszakolja" a szenzor szerinti forgatást, majd fél mp. múlva indítja az alkalmazást. Olyan appoknál használtam, amik alapból nem fordultak el fekvőbe. Pl. MyTV, PH kliens, Photo Editor, Netpincér, stb.). Taskerben kerestem olyasmit, hogy "force sensor orientation", de nem találtam. Ti hogyan csinálnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49sm8600pla 49" és ok. odl 58920uh-dab 58" hibás TV-k
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) parancsikonjához. Ezt indítva, a task "kierőszakolja" a szenzor szerinti forgatást, majd fél mp. múlva indítja az alkalmazást. Olyan appoknál használtam, amik alapból nem fordultak el fekvőbe. Pl. MyTV, PH kliens, Photo Editor, Netpincér, stb.). Taskerben kerestem olyasmit, hogy "force sensor orientation", de nem találtam. Ti hogyan csinálnátok?