Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Adamo_sx

aktív tag

Na akkor én is írok néhány funkciót, hátha ötletet ad valakinek:
    - Ha csörög a telefon, akkor 30 mp-re felnyomja a képernyő fényerejét maximumra (egyébként automatán van), így ha épp a tűző napsütésben veszem elő az utcán a telefont, akkor is látszik.
    - Ha az autóban beteszem a töltőbe és csatlakozik BT-on, akkor elindítja a Waze-t, és 1 perc múlva a zenét. (Van egy olyan funkció, hogy ha megrázom a telefont, akkor kikapcsolja kijelzőt, ezt ilyenkor blokkolom.)
    - Otthon profil: wifi alapján: mobilnetet, rezgést kikapcsolja, csengőhangerőt lecsökkenti, bekapcsolja a szinkronizálást. Régebben a lezárást is kikapcsolta, de ez új droiddal nem megy
    - Barátok profil: wifi alapján: mobilnet kikapcs, csengőhang halkít, VPN otthonra, bekapcsolja a szinkronizálást
    - Publikus profil: wifi alapján: mobilnet kikapcs, csengőhang lehalkítva (de nem annyira, mint otthon), az olyan publikus wifiknél, ahol regisztráció és jelszó kell a belépéshez, a jelszót kimásolja a vágólapra, így csak be kell illeszteni, VPN otthonra, bekapcsolja a szinkronizálást
    - Éjszakai mód: ez csak a DND-t kapcsolja be
    - SMS: ha otthon vagyok, akkor bemondja kitől jött az SMS, majd kérdés után felolvassa (az új droiddal ez sem akar működni lezárt kijelző mellett)
    - Van még egy AutoVoice -os profil, amivel a Kodi-t lehet hang-vezérelni, de ez inkább csak kísérletezgetés...
    - Van egy, ami naptárbejegyzések alapján némítja a telót (pl. ha tanfolyamon vagyok)

Új hozzászólás Aktív témák