Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
2.: akár egyet rezzenhezne is percenként? ill a 15percet meg tudod csinálni vagy a wait-el, vagy ami jobb egy időzített profillal. Nekem van egy ilyen, minden este zenével alszok el és meguntam hogy elfelejtek időzítőt beállítani és reggelig szól a musica. Van egy profil ami este 10kor kapcsol be és aktivál egy kijelző kikapcsolási eventet ami az órából kiszámol egy 40perccel későbbre időzített profilt, ha addig nem jön kijelző bekapcs, akkor kioffolja a zenét, youtubeot, twitchet stb. Ha addig bekapcsolom a kijelzőt akkor a következő kikapcsolástól újraindul a 40 perc. Na ebből kibányászhatom neked az időzítést, de tudok jobbbat: ha van root a telódon akkor megoldható akkár az is hogy a töltést kapcsolja le a tasker, nekem előző redmi 4xemen megcsináltam, sztem OP-n is meglesz valahol az a szükséges kernel fájl :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest