Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, két dologban szeretnék segítséget kérni. Android 10 fut a Oneplus 7T telefonomon és Tasker 5.8.5.
1. Beállítottam, hogy hívás közben a képernyő ne kapcsoljon ki hamar (Display timeout 30 min), valamint hogy Auto brightness OFF és brightness = 0. Csakhogy a 0 értékű fényerő egyáltalán nem csökkenti le annyira a fényerőt, mint amit mondjuk éjszaka a telefon auto állásban magától tud. Ráadásul ha megnézem a fényerő csúszkát, nem is megy le a minimum értékre. Erre tud valaki megoldást? A cél az lenne, hogy tényleg minimum fényerőn ne kapcsoljon ki a képernyő hívás közben.
2. Azt szeretném beállítani, hogy amikor töltöm a telefont, és eléri a töltöttség a 90%-ot, akkor kapjak egy hangjelzést, kapcsoljon be a képernyő és egészen addig legyen aktív, amíg le nem húzom a töltőről. Az értesítés megy, de a képernyő részét nem tudom működésre bírni. Ehhez még infó, hogy van lock screen a telón, tehát amikor a töltőn eléri a 90%-ot, akkor jellemzően lock screen-ből kellene felébrednie a kijelzőnek. Viszont az nem is célom, hogy feloldjon a lock screen, csak egyszerűen a kijelző legyen aktív (kb. bármilyen tartalommal).
Illetve ha a kijelző beégés esetleg ezátlal lehetséges lenne, akkor elég lenne nekem az is, hogy a kijelző mondjuk 15 percig legyen aktív 90%-kos töltöttségtől kezdve. De ezt sem tudom beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest