Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Ez igaz.
viszont így van egy kis bibiUgyebár ha újrainditom/kikapcsolom a telefont úgy hogy a wifi be van kapcsolva, akkor vissza kapcsolva a telefont a wifi közvetlen boot után bekapcsolt állapotban lesz.
Viszont jön a Tasker és közben bekapcsolja az airplane módot, ám ekkor lekapcsolja wifi-t is.
Amit ugyebár tasker-el szintém tudom kapcsolni.
Csak hogy nekem a wifi-hez csatlakozás esetén is van profil ami így lényegében 2x fut le.Ezért arra gondoltam, hogy kikapcsolási (shuttdown) event-hez hozzá adok egy olyan taskot ami lekapcsolja a wifit.
Ám sem a tasker-es wifi on/off, sem pedig a svc wifi disable shell parancs esetén nem kapcsolja le a wifi-t ameddig a "kikapcsolás" folyamata tart.
Vajon ez itt nem műkődik csak?.
Azért gondoltam így, mert ezzel a módszerrel ha jól gondolom, akkor renszerintás esetén csak akkor kapcsol be a wifi, miután az airplane mód bekapcsolt,mivel egy taskon belük van mindkettő,1 sec wait-el.
Android verzió 4.2
Tasker verzió 4.8u4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- EA Sports WRC '23
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Jövedelem
- VR topik
- LG LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest