Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023
üzenetére
Sports Tracker-nek elég ha menet közben kapcsol be a gps, szóval egyszerű a képlet.
SS-be lépj be launcher-ből és nézd át a beállításait.
Helper-t a rendszer partícióra telepíti, ezen keresztül hajtja végre a kényes parancsokat.
Ha az SS-t Titanium Backup-pal átkonvertálod rendszer alkalmazássá, akkor nincs szükség Helper-re (root jog lehet, h kelleni fog).
De elvileg van annyira bolond biztos az SS, ahogy észrevettem, h jelzi, ha vmi nem megfelelő.
Amúgy ha ez fent van, akkor már működik a Tasker beépített Misc/GPS parancsa is, legalábbis én nem plugin-ből hívom meg a parancsot.
Amúgy ha vmiért nem működik, akkor az SS termék támogatását vedd igénybe! Jobb ötlet híján.A feladathoz én meg application context-et használnék, nem kell bonyolítani egyéb parancsikonnal. Ahogy indul a program, úgy lefut a Task.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest