Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: Számítógép.hu
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Én ma küzdöttem az autonotificationnal.
Van két profilom, az egyik arra gerjed, ha van egy Missed call, a másik arra, hogy SMS jött (ez event, a másik state). Mind a kettő azt csinálja, hogy addig játszik egy spéci dallamot öt percenként, míg meg nem nézem a hívót (el nem indítom az aktuális alapértelmezett tárcsázót), vagy meg nem nyitom az sms-t, Ma vettem észre, hogy ez a kettő valamiért egyáltalán nem dolgozik. 6.01-es android, eddig működtek. A hívó nevének beolvasója se hajlandó egy ideje menni, de az más tészta, igaz, lehet, hogy az ok közös.
Nézem a profilokat és úgy látom, nem érzékelik a megfelelő triggert vagy állapotot, a profilok bemenő feltétele nem akar kizöldülni.Próbáltam az autonotificationnal is, de annál sem. Ha beállítom, hogy az Üzenetek alkalmazás aktív értesítésére reagáljon (kiválasztottam az autonotification saját listájából, amit érzékelt), nem zöldül ki, pedig ott vár az olvasatlan SMS, ha negálom a feltételt, rögtön bezöldül. Mintha valami lenyelné a tasker és az autonotification elől a jelzést (ennek mondjuk ellent mond az, hogy a beállításnál mutatta, hogy ott van egy értesítés az üzeneteknél, még a küldő telefonszámát is látta), hogy volt nem fogadott hívás, van olvasatlan sms de nem tudok rájönni, mi lehet. Esetleg a Viber, a jabber, a skype vagy a zoiper? Az SMS-hez hozzáférést már mindegyiktől elvettem.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- Óra topik
- iPhone topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- További aktív témák...
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest