- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem hinném, hogy monitorozni kellene. A profil nálam arra aktiválódik, hogy csörög a telefon, a task beállítja a %RING változót 1-re, „split”-eli a %CNAME aktuális tartalmát, ha a #CNAME2 üres, beletesz egy szóköz karaktert, majd mindaddig három másodpercenként beolvassa a %CNAME2 %CNAME1 hív! szöveget , míg a hívás felvétele, vagy visszautasítása ki nem törli a %RING változó tartalmát. A %CNAME mindig a hívó számához tartozó névjegyben lévő név. Ha a hívó nincs a névjegyalbumban, akkor nem mond semmit.
Ha felveszem, aktiválódik egy másik profil, ami azt figyeli, nem fordítottam-e a hátára a készüléket, akkor bekapcsolja a kihangosítást.
Az alapötleteket e topik indítójának pár éve közzétett projectjeiből vettem, majd kissé átdolgoztam a saját elképzeléseim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Macrodroid
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest