Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Tök jó, hogy pont a kérdésedre nem válaszoltam.

Nem tudom, hogy a promixity bûvölés mûködik-e kikapcsolt képernyônél, mert mindig megy nálam a navigáció, ami ébren tartja a telót. Majd kiprábálom. Volt olyan beállításom, hogy autó módban a screen timeout 1 óra, de valamiért a visszaállítás nem ment megbízhatóan és nem vettem észre, hogy a teló folyamatosan világít.Viszont adtál egy ötletet: ha elindítom a hangjegyzetelést, arra az idôre majd némítom a telót (pontosabban halkítom, hogy azért halljam, ha van valami esemény), hogy ne kavarjon be a hangrögzítésbe.
Ezt még beledrótozom.Ezek után ki kell javítanom a szülinapi emlékeztetô projektet és akkor egyelôre kifogytam a Tasker ötletekbôl.
Az Autonotifcation új verzióját már nagyon várom, mert a mostani nem mindig lövi ki a felesleges értesítéseket, az új (beta) szemlátomást jobban paraméterezhetô.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest