Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mAtThEw0319
    senior tag

Símán lehet, hogy a rom, vagy a kernel befolyásol ilyen dolgokat. Siyah -ból szerintem az "újabb" is ősrégi, mert tudomásom szerint nagyon rég abbamaradt a fejlesztés. Én Dorimanx -ot használok, ami nálam Wanam rom -mal beszélget (AOSP, JB 4.1.2). A Dori is Siyah alapú, így van hozzá STweaks alkalmazás. Ebben láttam, hogy mi mindent lehet állítani a kernelben. Pl. Wifi alvó mód. Ha van ilyesmi kékfogra, akkor az, mivel közvetlen kernel szintű művelet, ezért símán felül tud bírálni egy oprendszer alól, külső program által kiadott utasítást. De ez csak elmélet. Talán a rendszer logban benne van a hiba oka. Ha valami problémám van az automatizálómmal, akkor a fejlesztő mindíg a hibát tartalmazó rendszer logot szokta kérni és abból rögtön írja, hogy mi pontosan a probléma.

Igen-igen.. ősrégi, de én csak a Siyah-ról tudok ami normálisan megy MIUI alatt. Pl az Apolo kernel nem igazán vált be.. de lehet, hogy az zavart be, hogy nem csináltam előtte utána wipe-olást... meg a Siyah béta 5 előtt béta 4 volt.. ott se volt gond.. lehet, hogy akkor a Siyah béta 5-t is rosszul raktam fel.. pedig ott volt wipe-olás... nem tudom mi lehet a gond... próbálkozok még.. meg pl. a repülő üzemmódot se akarja kikapcsolni.. a bekapcsolás megy.. nem értem.. igaz ezt az előző kernelen ( béta 4-es Siyah-n) nem próbáltam.
    A Siyah béta 4 és béta 5-ben az STweaks-ben nem lehet állítani se WIFI se BT wake up-t...
    Amúgy már megy a profil, írtam is.. csak a bolondja nem veszi észre, hogy kapcsolódva van az ezközhöz és már fut is tovább a task ... aztán ma kipróbáltam.. most jó volt.. egszer jó, egyszer nem... WTF?? :F
    Lehet, hogy keresek egy másik ROM-t ami már KitKat alapú. Csak kellene valami MIUI launcher, mert már annyira megszoktam és megtetszett... ha lenne MIUI v6 nem is gondolkodnék mit raknék fel. :)

Új hozzászólás Aktív témák