Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Lekérdezés? Van egy Meccsek task, annak kell lefutnia 2 percenként két megadott időpont között. Tehát nálam csak az időt kell figyelni, de ha másik profillal nézem, akkor megint nem nyertem semmit. Ilyen módon megoldhatom azt is, hogy például reggel 6-kor elindítja az Init task-ot, majd nyomok egy szép hosszú Wait-et az első meccs kezdetéig.
Az Automagic-et próbáltam, de én valahogy jobban kiigazodok a Tasker-en. Na meg most, hogy rátaláltam a Scene-re, sokkal jobban tetszik az egész. Fentebb raktam be képeket, hogy bárhol meg tudom jeleníteni az eredményt, még zárképernyőnél is. Szóval az most bejön.

Az általad leírt problémánál meg egy buktató van. Ha repülőgépes módban van a telefon, akkor a WiFi se működik elvileg. Szóval ha kézzel nem kapcsolod be minden egyes alkalommal, akkor soha nem fog keresni.
Na meg még egy kérdés. A felső két "WiFi Connected" résznél 2 True ág, illetve 2 False ág van? Azok nem akadnak össze?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Videó stream letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Revolut
- Facebook és Messenger
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Playstation 5 pro és PSVR 2 szett, kontoller töltő állmos minden kontollerhez
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest