Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Lekérdezés? Van egy Meccsek task, annak kell lefutnia 2 percenként két megadott időpont között. Tehát nálam csak az időt kell figyelni, de ha másik profillal nézem, akkor megint nem nyertem semmit. Ilyen módon megoldhatom azt is, hogy például reggel 6-kor elindítja az Init task-ot, majd nyomok egy szép hosszú Wait-et az első meccs kezdetéig.
Az Automagic-et próbáltam, de én valahogy jobban kiigazodok a Tasker-en. Na meg most, hogy rátaláltam a Scene-re, sokkal jobban tetszik az egész. Fentebb raktam be képeket, hogy bárhol meg tudom jeleníteni az eredményt, még zárképernyőnél is. Szóval az most bejön.

Az általad leírt problémánál meg egy buktató van. Ha repülőgépes módban van a telefon, akkor a WiFi se működik elvileg. Szóval ha kézzel nem kapcsolod be minden egyes alkalommal, akkor soha nem fog keresni.
Na meg még egy kérdés. A felső két "WiFi Connected" résznél 2 True ág, illetve 2 False ág van? Azok nem akadnak össze?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest