Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Lekérdezés? Van egy Meccsek task, annak kell lefutnia 2 percenként két megadott időpont között. Tehát nálam csak az időt kell figyelni, de ha másik profillal nézem, akkor megint nem nyertem semmit. Ilyen módon megoldhatom azt is, hogy például reggel 6-kor elindítja az Init task-ot, majd nyomok egy szép hosszú Wait-et az első meccs kezdetéig.
Az Automagic-et próbáltam, de én valahogy jobban kiigazodok a Tasker-en. Na meg most, hogy rátaláltam a Scene-re, sokkal jobban tetszik az egész. Fentebb raktam be képeket, hogy bárhol meg tudom jeleníteni az eredményt, még zárképernyőnél is. Szóval az most bejön.

Az általad leírt problémánál meg egy buktató van. Ha repülőgépes módban van a telefon, akkor a WiFi se működik elvileg. Szóval ha kézzel nem kapcsolod be minden egyes alkalommal, akkor soha nem fog keresni.
Na meg még egy kérdés. A felső két "WiFi Connected" résznél 2 True ág, illetve 2 False ág van? Azok nem akadnak össze?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest