Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Lekérdezés? Van egy Meccsek task, annak kell lefutnia 2 percenként két megadott időpont között. Tehát nálam csak az időt kell figyelni, de ha másik profillal nézem, akkor megint nem nyertem semmit. Ilyen módon megoldhatom azt is, hogy például reggel 6-kor elindítja az Init task-ot, majd nyomok egy szép hosszú Wait-et az első meccs kezdetéig.
Az Automagic-et próbáltam, de én valahogy jobban kiigazodok a Tasker-en. Na meg most, hogy rátaláltam a Scene-re, sokkal jobban tetszik az egész. Fentebb raktam be képeket, hogy bárhol meg tudom jeleníteni az eredményt, még zárképernyőnél is. Szóval az most bejön.

Az általad leírt problémánál meg egy buktató van. Ha repülőgépes módban van a telefon, akkor a WiFi se működik elvileg. Szóval ha kézzel nem kapcsolod be minden egyes alkalommal, akkor soha nem fog keresni.
Na meg még egy kérdés. A felső két "WiFi Connected" résznél 2 True ág, illetve 2 False ág van? Azok nem akadnak össze?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest