Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Teasüti
üzenetére
A lekért szöveg elején sok szóköz van, ezeket akartam volna eltávolítani úgy, hogy megkeresem a szövegrészt, majd onnantól fogva Variable Section-el kiszedem, ami nekem kell. Mivel programozói szemmel úgy gondoltam, hogy a Variable Search Replace-t rá lehet venni, hogy pozícióval térjen vissza.
Viszont megtaláltam a NET-en a megoldást, bár eléggé kerülőút. Először Variable Split-et használok splitter nélkül, majd a Variable Join-t _ karakterrel. Végül az _ karaktert kicserélem szóközre a Variable Search Replace-el. Így már megvan az a string, ami nekem kell.

Szóval most így néz ki:

Amikor változik az eredmény, akkor az a sor zöldre vált és rezeg a telefon. Sajnos úgy tűnik, hogy a Notify LED csak egy értesítést tud küldeni, pedig jó lett volna, ha minden meccshez külön-külön tudok rendelni egyet. Így maradt ez a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest