Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Hm, valószínűleg nem jól mondtam el, mire gondolok, legalábbis nekem úgy tűnik, hogy nem azt magyaráztad el, amire gondoltam.
Szóval tisztában vagy az if-else elágazásokkal meg az Abort new task meg keep device awake dolgokkal, én azt nem értem, hogy amikor egy task-ban hozzáadunk egy új action-t a listához, akkor vannak ugye ilyen kategóriák, hogy App, Alert, Display, Audio, Task, Tasker, stb, és itt van egy Settings nevű is, ebben van mindenféle. De bármelyiket kiválasztja az ember, abban csak egy if van és egy opcionális label. Szóval hiába ez egy "action", nem csinál semmit, max ifelhet, de azt sem kötelező megadni. Akkor mire jó, mit csinál?Az app-gyártás igen egyszerű: leszeded az App factory-t a play-ből, aztán a Tasker-ben hosszan nyomsz a legyártani kívánt task-ra, és kiválasztod az exportálást, ott fel fogja kínálni, hogy app. Megkérdezi a nevét, be kell írni, hogy pl hu.bacus.appneve, vagy akármi, és akkor megcsinálja. Nekem eddig így működött, nem kellett külön sign-olni semmit, bár gondolom, ha a play-re akarnám feltenni, akkor kéne. A kolléga linkjén olvashatsz a sign-olásról.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval tisztában vagy az if-else elágazásokkal meg az Abort new task meg keep device awake dolgokkal, én azt nem értem, hogy amikor egy task-ban hozzáadunk egy új action-t a listához, akkor vannak ugye ilyen kategóriák, hogy App, Alert, Display, Audio, Task, Tasker, stb, és itt van egy Settings nevű is, ebben van mindenféle. De bármelyiket kiválasztja az ember, abban csak egy if van és egy opcionális label. Szóval hiába ez egy "action", nem csinál semmit, max ifelhet, de azt sem kötelező megadni. Akkor mire jó, mit csinál?