- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
nope
tag
Van egy hangrögzítőm taskerben megírva, widgetről tudom indítani. Szeretnék készíteni hozzá egy számlálót, de nem nagyon van épkézláb ötletem hozzá.
Kb. annyira jutottam, hogy csinálok egy scene-t valahova, de ez esetben másodpercenként kellene frissítenem egy textet, abba beleírva az általam valahogy kiszámolt eltelt időt.
Valami hasonlót már csináltam, mikor a hívásrögzítőt írtam, akkor a pontos időt valahogy az 1970.01.01 óta eltelt másodpercekből (%TIMES) kellett kiszámolni (mert másodpercet nem lehet lekérdezni máshogy, vagy igen?)A lényeg, hogy kissé komplikáltnak és leterhelőnek tűnik a feladat nagyságához (kicsinységéhez) képest, és félek, hogy belassítaná a telefont a mp-énti kalkuláció.
Esetleg ötlet? (vagy egy általam ismeretlen, ámde pont idevágó funkció?

Nope
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest