- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
BandiT
őstag
Hi,
vagy Hugo Bike, Kálvin tér. Nekik szoktak lenni, crux is, asszem tavalyi is...
Amúgy lockout érdekes dolog, eddig nem éreztem hiányát a telómon, felfelé sem zavart hogy nincsen, még kiállva sem...Pedig a Manitou Skareb-em nyáron eléggé puha, nagyon jól dolgozik de mégsem volt vele gondom felfelé. Próbáltam már lockoutosat is, de ki melyikhez szokik hozzá szerintem! -
Nézzük akkor össze őket.
Az RST-s telóval rendelkező gépeket én egyből kilőném. Mert csak.
A lockouttal kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Én a magam számára fontosnak tartom, felfelé sokszor megyek kiállva.
A Kellys Deore váltós, míg a merida alivios. Ha az egyik LX-es, a másik Deore-s lenne, akkor nem tartanám fontosnak a különbséget, de a Deore-tól felfelé már valóban jó minőségű váltást kapsz - egy jól beállított Deore a súlytól eltekintve szinte képes lépést tartani az LX, XT szériával, az Aliviora ez nem igaz.
Fékek. Egyrészt a tárcsafék sokkal sérülékenyebb, buksz egy kisebbet, kap egy pofont a tárcsa, és máris beleér, nyikorog, satöbbi. Másrészt az Alivio tárcsa nem erős. Én amellett volnék, hogy használj V-féket, nem tudom, hogy fog a gyári tektro, de ha nem oké, olcsópénzért vehetsz rá kicsit minőségibbet. Egy SRAM 7.0 például brutális erős, ellenben olcsó.
Egyéb kiegészítőkben majd mindenhol nyer a Kellys.
Javaslom, ebben az árkategóriában ne gondolkozz tárcsában, nem éri meg.
Aktív témák
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest