Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szak1
csendes tag
Hi!
vettem egy hőfokszabályzós Coolink 8 centis ventit, ami 30 fok alatt minimumon pörög, 45 fölött pedig maxon. A kettő közt értelemszerűen szabályozza magát.
A kérdés az, hogy hova ragasszam a tápon belül a szenzort?
A., A venti elé nagyjából, hogy a fújt levegőt mérje (nem sok az a 45 fok levegőnél?)
vagy
B., A hűtőbordákra a tápban? (szerintem azok állandóan melegek)
Egy Codegen 420W-os tápom van.
Jó lenne, ha a lehetséges minimumon pörögne a cucc. Háklis vagyok a zajra.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Noctua NF-A12x25 PWM Chromax
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Chieftec CTG-500-80P -500W tápegység
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest