- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Speedy007 #3666 üzenetére
Ez fog kelleni neked (típusszám a weboldal címében):
Az én Chieftech-emben ugyanígy volt megoldva (ha jól látom, sima kétvezetékes).
Fogtam, lehúztam még a foglalatot is (nem volt forrasztva, ragasztva, ezt majd nézned kell), marad ott két tüske.
Két próbából meg meg is van, hogy az Arctic 3 pinjéből melyik kettőt kell rádugni.
Így mókolás nélkül lehet használni. -
Viktor77
titán
Hú, nagyon köszönöm a levezetést, még ha nem is teljesen értem.
Elég megtévesztő ez így, hiszen én mint laikus csak a megadott számokat tudom összehasonlítani. Bár az számomra is világos volt, hogy valószínűtlenül magasak az értékek, miközben egy direkt nyomásra tervezett ventilátor nem tud ennyit.
De ha ennél komolyabb tápokba is ez lett ajánlva, akkor gondoltam mit veszthetek (legrosszabb esetben lekapcsol, gondolom).
Szerencsére könnyű volt összedugni, csak le kellett szedni az eredeti csatlakozót mindenestül és a ventin lévő 3 lyukat kellett eltalálni a fogalalt 2 tüskéjéhez képest.Úgy veszem ki a szavaidból, hogy igen, elég lesz a P12.
Amúgy nagyon halk kis venti (felpörgésnél van némi motorhangja), játék közben is "hallhatatlan", miközben az eredetinek megjött a hangja és mivel elég halk a gép, így zavaró volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4db Be Quiet Pure Wings 2 PWM 120mm
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF ventilátor szettek, Fehér, 4 PIN PWM FAN, 3 PIN ARGB LED
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest