Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
Eagle16
üzenetére
Sikerült a művelet, forrasztás nélkül csináltam, de egészen tartósnak tűnik. Legalábbis 10 perce megy tökéletesen

Először levágtam a YL ventit rögtön ott ahol a kábele elhagyja a műanyag venti keretet, aztán blankoltam a végét egy kis szakaszon.
A CM Excalibur ventihez érkezett egy 4 --> 3 pines átalakító is, azt használtam fel mert nem akartam a venti vezetékét bántani. Az átalakítónak levágtam a végét ahol a kis műanyag csatlakozó van, aztán blankoltam annak is a piros és fekete kábelét, majd összesodortam a tápból érkező kábelekkel, feketét a feketéhez, pirosat a piroshoz. Majd szigeteltem őket külön-külön aztán egyben is, hogy tartós legyen.
Ezután lényegében lett egy 3 pines csatlakozóm ami a tápból jön ki, és erre csak rá kellett csatlakoztatni az új ventit. A CM ventinek elég hosszú harisnyázott kábele van, ezt összefogtam azzal a kis műanyaggal amit gyárilag adnak hozzá, és ezt az adag kábelt éppen be tudtam süllyeszteni a venti mellé, mivel ilyen furcsa kialakítása van, nem hagyományos. Pont elfért, mintha direkt ez lenne a célja
És nem fog mozdulni sem onnan, mert a táp ugye ventivel lefelé néz, tehát a gravitáció miatt nem tud mozdulni ellenkező iránya, és elég szorosan is van a helyén.Így alapjáraton nem hallom a hangját, meg terhelve sem, de azért még tesztelem egy darabig hogy biztosan jó legyen, annyi biztos hogy tökéletes választás volt, FSP-350-60APN-be ezt kell tenni ha nem akadály a 4k forintos ár.
Köszönöm még egyszer a segítséget amit itt kaptam!

-
Eagle16
addikt
A címke alatt nem volt semmi, csak egy piros kupak a venti síkjában, szóval ott nem esett le semmi az biztos, megnéztem.
A tápegységen amúgy pont az egyik csavarra volt rátéve az egyik matrica, szóval a garanciát buktam, viszont legalább megnéztem a ventit közelebbről.
YL-D12SM-12 van benne pontosan, és nem láttam hogy bármi baja lett volna, alapból nem lötyög, teljesen jónak tűnik, megforgatva sem volt hangja és tökéletesnek tűnt...
Ha még egyszer előjön a zaj akkor már rendelem is a CM ventit.
-
Eagle16
addikt
Igen, én is csodálkozom rajta...most kezdte el csinálni 2 napja, mikor terhelés megszűnése után alacsonyabb fordulatra kapcsol a venti akkor elkezd hangosan zúgni, ilyenkor alig jön ki levegő is hátul, nem jó...meg látom is hogy nem egyenletesen forog a venti, hanem a tengelye rázkódik ide oda, nagyon csúnya

Az előző tápomat persze pont 1 nappal előtte adtam el hogy a hiba jelentkezett volna, pedig az jó lett volna addig amíg ez garanciában van. Az egy FSP-350PNF volt és tökéletes volt a ventije amíg málam szolgált majdnem 5 éven át...
Köszi a választ!
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
FSP-350-60APN-nek vajon ki lehet cserélni a ventijét? Úgy értem nem kell forrasztani? Yate-Loon ventis, de 1 hónap után meghalt teljesen a csapágyazás benne, mikor alacsony fordulatszámra vált magasabbról, akkor elkezd darálni és látszik is hogy nem egyenletesen forog a venti, hanem a tengelye rezeg, biztos hogy kis idő múlva már alapjáraton is hangos lesz.
Eddig ő lenne a csere: [link] AeroCool Shark Fan 12cm
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- MIUI / HyperOS topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest