Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: 2025, zárás
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
Eagle16
üzenetére
Sikerült a művelet, forrasztás nélkül csináltam, de egészen tartósnak tűnik. Legalábbis 10 perce megy tökéletesen

Először levágtam a YL ventit rögtön ott ahol a kábele elhagyja a műanyag venti keretet, aztán blankoltam a végét egy kis szakaszon.
A CM Excalibur ventihez érkezett egy 4 --> 3 pines átalakító is, azt használtam fel mert nem akartam a venti vezetékét bántani. Az átalakítónak levágtam a végét ahol a kis műanyag csatlakozó van, aztán blankoltam annak is a piros és fekete kábelét, majd összesodortam a tápból érkező kábelekkel, feketét a feketéhez, pirosat a piroshoz. Majd szigeteltem őket külön-külön aztán egyben is, hogy tartós legyen.
Ezután lényegében lett egy 3 pines csatlakozóm ami a tápból jön ki, és erre csak rá kellett csatlakoztatni az új ventit. A CM ventinek elég hosszú harisnyázott kábele van, ezt összefogtam azzal a kis műanyaggal amit gyárilag adnak hozzá, és ezt az adag kábelt éppen be tudtam süllyeszteni a venti mellé, mivel ilyen furcsa kialakítása van, nem hagyományos. Pont elfért, mintha direkt ez lenne a célja
És nem fog mozdulni sem onnan, mert a táp ugye ventivel lefelé néz, tehát a gravitáció miatt nem tud mozdulni ellenkező iránya, és elég szorosan is van a helyén.Így alapjáraton nem hallom a hangját, meg terhelve sem, de azért még tesztelem egy darabig hogy biztosan jó legyen, annyi biztos hogy tökéletes választás volt, FSP-350-60APN-be ezt kell tenni ha nem akadály a 4k forintos ár.
Köszönöm még egyszer a segítséget amit itt kaptam!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- PlayStation 4
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest