- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki86
csendes tag
válasz
takacsbotond #2793 üzenetére
Na közben kiderült hogy hibás a venti, mert ha az alaplapra rádugom akkor se megy.Egy picit mintha elfordulna de utána semmi. Így viszont lehet hogy beszerzek egy F12 CO PWM ventit ha azt mondod hogy az is jó bele.
-
szaki86
csendes tag
válasz
takacsbotond #2793 üzenetére
A táp egy chieftec iArena gpa-400s8.
A hivatalos honlap azr írja hogy van automatikus szabályzás. -
szaki86
csendes tag
válasz
takacsbotond #2789 üzenetére
Közben visszaraktam az eredeti ventit, mert elég forró lett az egész táp. Mondjuk ahogy észrevettem az eredetihez képest jóval lassabb az F12, meg érezhetően lassabban áramlik a levegő. Így meg akkor az a kérdés hogy milyen ventillátor lenne jó bele ami mondjuk kisebb fordulatszámon is nagyobb légnyomást tud.
-
szaki86
csendes tag
válasz
takacsbotond #2789 üzenetére
Beleraktam a tápba a ventit de ahogy nézem elég forró a burkolat kívülről. Néztem terhelés alatt és ugyanúgy pörög mint alapjáraton.
Úgy néz ki mintha nem is szabályozná. Elméletileg ha jól néztem akkor teljesítmény/hőmérséjlet alap kéne szabályozza.
-
szaki86
csendes tag
válasz
takacsbotond #2786 üzenetére
Már megvan a sima F12, akkor belerakom azt. Mondjuk olyan nagyon sokat nem megy a gép, meg úgyis cserélve lesz a táp a későbbiekben.
-
szaki86
csendes tag
válasz
takacsbotond #2783 üzenetére
Közben nézegettem szintén Arctic ventiket és látom van az F12 CO amire azt írják strapabíróbb.
Mondjuk ott látom az 4pin PWM -es. Ez jó lenne a sima helyett, vagy a 4pin nem az igazi tápba? -
szaki86
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Chieftec tápom ami ventillátor cserére szorul. Az eredeti venti egy Yate Loon D12SM-12.
A kérdés az hogy van nekem itthon egy sima 3 pines Arctic F12, jó lehet ez cserének?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest