- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose02
tag
a-a, maga venti vadonat új, a tááp az már lehet poros, de azt kiporolom.
Tápokban végképp nem vagyok otthon, akkor ilyenkor nem a max teljesítményt kell nézni?
Mert amit találtam adatlapot ott 550W van írva, de gondolom ennyit ritkán ad le.http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817233010
-
Goose02
tag
Köszi a gyors választ. Valóban rosszul emlékeztem a mértékegységre nem 90 cfm hanem 94m3/h.Tisztában vagyok vele hogy a másik az PWM-s, de annak nagyobb légszállítása és emiatt olvastam máshol hogy inkább azt ajánlják. Másik venti szerintem se pörög 2600-at azt az everest irja. De továbbra is kérdés hogy az említett táphoz elég lenne-e ez a venti.
-
Goose02
tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte superb 450P-s tápom(GE-P450P-C2),nagyon hangos a venti ha jobban megterhelem a tápot mintha darálna valamit.
Már egyszer szétszedtem, hogy megnézzem milyen venti van benne. Superred CHB12012DS-F ez volt a matricára írva, de erről semmilyen adatot nem találtam, everest azt írja 2600rpm-en megy a venti. Szeretném kicserélni egy Coolink SWIFT2 1201-es re ami 90-cfm-es. Ilyen van itthon nem akarok 120P-set venni ha ez is birja.Szóval a kérdés: Bírni fogja-e a SWIFT2 1201?, vagy vennem kell egy 120p-set?
illetve ha valaki megtudja mondani a mostani venti adatait annak is örülnék.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dacia topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF ventilátor szettek, Fehér, 4 PIN PWM FAN, 3 PIN ARGB LED
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest