Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Én sem költenék, ezért csak egy ugyanolyan ventit vennék bele, mint amilyen eredetileg volt. Mennyibe fájhat? Max egy ezres? Amúgy is beszerzés alatt az új konfig, csak addig bírja ki, amíg minden alkatrészt beszerzek hozzá, bár az sem lenne hátrány, ha utána netezős-letöltősnek tudnám használni.
Egyébként nemrég vettem bele egy hűtőt 1800-ért (EKL), meg +2 gb memóriát 5 ropogósért, egyebet nem költöttem rá mióta megvan (5 éve). Nem lenne jó, ha épp most égne le...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 2 DB Be quiet! Shadow Wings 2 PWM 120mm eladó!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Be Quiet! Silent Wings 4 140mm (BL095)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest