Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
kipróbálom majd ellentétesen is bekötve. Viszont a themaltake ami szabványos 3 pines kábellel bír, bekötve csak ugrott egyet majd állt. Nem hiszem, hogy rosszul kötöttem be, bár meglehet, kellett a gép így nem akartam vele sokat tökörészni, betettem a chieftec-et amivel pöccre indult is, elvileg ez is tud 1600-1700-as fordulatot, bár légszállításra kevesebbet írnak.
Tápcsere érik, ugyanis ez már nem garis - ezért is mertem megbontani - és előfordulhat, hogy lesz 2 vga-s rendszer a jövőben, arra már bőven kevés lehet. Szeretnék egy komolyabb 600-650W-osat (valami olyat amiben 3 év múlva sem kell ventit cserélni). A mostani annak ellenére, hogy rá van írva, hogy gigabyte azért nem egy csúcsminőség, sőt a gagyi fajtából való - anno erre volt keret.
A forrasztós dolgot viszont megfogadom

Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett
- Eladó EKWB FPT 120 D-RGB ventilátorok
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi