Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hide5
csendes tag
Hali!
Alaplap és proci csere után derült ki, hogy zajong a táp ventilátorom. Eddig az alaplapi hűtő meg a videokártya miatt fel sem tűnt.

Véletlenül volt itthon egy Coolink Swif2 1200, gondoltam beteszem. Egy kétpólusú csatlakozóval bekötöttem a ventit, a harmadik ágat meg kihoztam, és rádugtam az alaplapra, hogy lássam, mit csinál.Alaplap: AsRock A75 Extreme6,
Proci: AMD A8 3850
Táp: Chieftec GPS400AA-101 A
Video: integrált
Eddigi tapasztalatok: A gép (220-on mérve) átlagosan 45-80 wattot vesz fel. Csúcsterhelés 156 W.
A tápventilátor induláskor a szobahőmérséklettől függően 380-450 fordulaton indul (stabilan!!), jelenleg kb 5-órás működés után a fordulat 510. 100W (tartós) gépterhelésnél 650-700. A tápból kijövő levegő hűvös.
Hang gyakorlatilag nulla.
Összefoglalva: egy hetes tapasztalat alapján a venti tökéletesen ellátja a táp hűtését, ilyen, max. 30%-os táp terheléshez megfelel. (Bőven elég lenne egy kisebb táp is, csak már nem lehet kapni)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest