Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
Sziasztok, az alany: Cooler Master V750 Gold V2 Power Supply Review | Tom's Hardware (tomshardware.com)
Kategória egyik legjobbja ramaty berregő ventivel (Hong Hua HA13525M12F-Z), tegnap meguntam és P14-re cseréltem. 135-ös helyett 140-es, nem sok helyet hagytak, de végül befért, a venti egyik sarkából le kellett vágni, mert nyomta a sárga kábelt, fúrás-faragás helyett végül gumi felfogatóval oldottam meg a pár mili furateltérést, kb. 15 éve eltett Noctua, fogalmam sincs mihez vettem.
Se hybrid módban, se anélkül nincs hangja + a gyárival hybrid mode-ban melegedett a táp, az is eltűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest