- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thermaltake
tag
Üdv fórum társak!
Ugyan nem venti cserén gondolkozok, de jobb topikot nem láttam.
Pár hete bevittem a komplett gépet a melóhelyre, és ipari kompresszorral kifújtam...
Nem állat módjára, de valami gixer mégis történhetett.
Azóta minden bekapcsolásnál felvillan az alaplapi led sor, megmozdulnak a ventik a gépbe, és ennyi.
Ez~ 1 másodperc.
Azóta a szokásos "rutin", hogy a gépen lenyomom a tápot, a túlfsz védős Belkin elosztót is, majd vissza kapcsolom először az elosztót, majd a pc-tápot. És.... vagy beindul vagy nem. Akár 4-5x is meg kell ezt isméteni mire aztán pöccre indul.
Illetve azt vettem még észre,hogy miután "kattan" egyet a mélyláda( mintha az is csak épp akkor kapna áramot) tudom csak működésre bírni a komplett gépet.
Próbáltam másik tápkábellel de azzal is ez van.
Ami még furcsa, hogy... a táp körüli foglalat, olyan... instabilnak tűnik,olyan mintha a benti foglalata ..gyenge lenne. Kihúzom belőle a kábelt, és... "emelkedik vele együtt a tápegység burkolata is (egy kicsit) Ez normális?
Mi lehet a baj?
Táp: Chieftec GPS 450AA
Segítő válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noctua NF-A12x25 PWM Chromax
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest