Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ximo
tag
Hazaértem a nyaralásból és ma volt időm a ventilátor cserére, szét szedve a tápot ért az első meglepetés, a Yate loon helyett egy Ong Hua HA 1435H12B-Z típusjelzésű venti volt a tápban de ugye ahhoz hogy ezt lássam szét kellett szedni innentől ugrott ugye a gari...
Rákerestem a neten és semmi adatot nem lehet róla találni.HA már belevágtam gondoltam így is végig csinálom a választásom végül az Akasa Viper 140-re esett, mint később kiderült nem biztos hogy jól választottam, de a Merlinhardvernél akartam a propellert megvenni és a másik kiszemelt-re várni kellett volna ez meg volt raktáron.
Beszerelés a vártnál egy fokkal nagyobb szívás volt, de ezt hagyjuk bénáztam vele, de végül sikerült. Összeraktam a gépet, de a venti nem indul el illetve csak nagyobb terhelésnél, vagyis az indító feszültsége nagyobb lehet a kelleténél, amúgy a táp ventilátor vezérlése olyan, hogy le is állt eddig is időnként, de az hogy egyáltalán nem megy az azért nem kóser...
Azt hiszem nem merem így hagyni és vissza kell rakjam az eredeti golyóscsapágyas ventilátort...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest