- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ximo
tag
Hazaértem a nyaralásból és ma volt időm a ventilátor cserére, szét szedve a tápot ért az első meglepetés, a Yate loon helyett egy Ong Hua HA 1435H12B-Z típusjelzésű venti volt a tápban de ugye ahhoz hogy ezt lássam szét kellett szedni innentől ugrott ugye a gari...
Rákerestem a neten és semmi adatot nem lehet róla találni.HA már belevágtam gondoltam így is végig csinálom a választásom végül az Akasa Viper 140-re esett, mint később kiderült nem biztos hogy jól választottam, de a Merlinhardvernél akartam a propellert megvenni és a másik kiszemelt-re várni kellett volna ez meg volt raktáron.
Beszerelés a vártnál egy fokkal nagyobb szívás volt, de ezt hagyjuk bénáztam vele, de végül sikerült. Összeraktam a gépet, de a venti nem indul el illetve csak nagyobb terhelésnél, vagyis az indító feszültsége nagyobb lehet a kelleténél, amúgy a táp ventilátor vezérlése olyan, hogy le is állt eddig is időnként, de az hogy egyáltalán nem megy az azért nem kóser...
Azt hiszem nem merem így hagyni és vissza kell rakjam az eredeti golyóscsapágyas ventilátort...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest