- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nos beraktam a leírtak alapján amit köszönök szépen mindenkinek. Mondjuk logikus is lehetett volna, hogy a bal oldalon lévő üres részt mi a francnak hűten és onnan meg kifelé kellene terelni a meleget. Sebaj megint okosabb lettem ha nem is sokkal. Köszönöm!
Kérdezném tőletek, hogy ez alapján mennyire tűnik ez Enermax "kis tesónak"? Ugyanis ez a táp elméletben és gyakorlatilag a (kedvezőbb árú) enermax csak más márkanéven.
Bővebben: [link]
Nem is egy olcsó tápokról van szó azért kérdezem, hogy most paraszt vakítás vagy tényleg van mögötte Enermax háttér. [link]
Ennek a 600-as testvére 23-25k
Gondolom nem kapott fullos belsőt, de legalább a venti egy lehúzható csatlakozó megoldást kapott.
Egyébként ez a táp 18-19 ezer MAGYAR forint volt, tehát ezért mertem feltételezni korábban, hogy nem low end, de inkább felső mid kat.Legközelebb biztosan egy moduláris Enermax tápot veszek, lesz vagy 30-40k, csak kicsit érint érzékenyen, hogy abban sincs valami szuper jó hűtő gyárilag..
Tehát 1-1,5év után megint cserélhetem majd a 40k-s tápban a ventit ugyan így.
Ismét bent a cápa:
Kép minőségért bocsánat, nem húztam fel a redőnyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest