- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nos beraktam a leírtak alapján amit köszönök szépen mindenkinek. Mondjuk logikus is lehetett volna, hogy a bal oldalon lévő üres részt mi a francnak hűten és onnan meg kifelé kellene terelni a meleget. Sebaj megint okosabb lettem ha nem is sokkal. Köszönöm!
Kérdezném tőletek, hogy ez alapján mennyire tűnik ez Enermax "kis tesónak"? Ugyanis ez a táp elméletben és gyakorlatilag a (kedvezőbb árú) enermax csak más márkanéven.
Bővebben: [link]
Nem is egy olcsó tápokról van szó azért kérdezem, hogy most paraszt vakítás vagy tényleg van mögötte Enermax háttér. [link]
Ennek a 600-as testvére 23-25k
Gondolom nem kapott fullos belsőt, de legalább a venti egy lehúzható csatlakozó megoldást kapott.
Egyébként ez a táp 18-19 ezer MAGYAR forint volt, tehát ezért mertem feltételezni korábban, hogy nem low end, de inkább felső mid kat.Legközelebb biztosan egy moduláris Enermax tápot veszek, lesz vagy 30-40k, csak kicsit érint érzékenyen, hogy abban sincs valami szuper jó hűtő gyárilag..
Tehát 1-1,5év után megint cserélhetem majd a 40k-s tápban a ventit ugyan így.
Ismét bent a cápa:
Kép minőségért bocsánat, nem húztam fel a redőnyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest