Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

Nos beraktam a leírtak alapján amit köszönök szépen mindenkinek. Mondjuk logikus is lehetett volna, hogy a bal oldalon lévő üres részt mi a francnak hűten és onnan meg kifelé kellene terelni a meleget. Sebaj megint okosabb lettem ha nem is sokkal. Köszönöm!

Kérdezném tőletek, hogy ez alapján mennyire tűnik ez Enermax "kis tesónak"? Ugyanis ez a táp elméletben és gyakorlatilag a (kedvezőbb árú) enermax csak más márkanéven.

Bővebben: [link]

Nem is egy olcsó tápokról van szó azért kérdezem, hogy most paraszt vakítás vagy tényleg van mögötte Enermax háttér. [link]

Ennek a 600-as testvére 23-25k

Gondolom nem kapott fullos belsőt, de legalább a venti egy lehúzható csatlakozó megoldást kapott.
    Egyébként ez a táp 18-19 ezer MAGYAR forint volt, tehát ezért mertem feltételezni korábban, hogy nem low end, de inkább felső mid kat.

Legközelebb biztosan egy moduláris Enermax tápot veszek, lesz vagy 30-40k, csak kicsit érint érzékenyen, hogy abban sincs valami szuper jó hűtő gyárilag.. :U Tehát 1-1,5év után megint cserélhetem majd a 40k-s tápban a ventit ugyan így.

Ismét bent a cápa:

Kép minőségért bocsánat, nem húztam fel a redőnyt.

Új hozzászólás Aktív témák