Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátyás300
újonc
Az 100% -ig megtudom erősíteni, hogy a tanultaknak ülepednie, érnie kell.
A megfelelő alvás egyébként nagyon fontos, legalább napi 8 órát kell aludni intenzív napi angol tanulás mellett (szerintem napi 1 óra intenzívnek mondható az én esetemben, gyakorlatilag 6-7 óra szabadidőm van csak!) És az ismétlés. Én mindennap megismétlem az előző napi anyagot. Hétvégén ha több idő áll rendelkezésre, akkor az előző 6 napi anyagot még egyszer megismétlem.Egyébként nézegettem még az online kurzusokat, amikkel önállóan lehet haladni.
A Don't Panic angolnak van egy komplex tanfolyama, 3 szintre osztva, kezdőtől a felső szintig. A teljes tananyag feldolgozása pontosan 111 hetet igényel, ami egy kicsivel több mint 2 év. Elvileg úgy van kitalálva, hogy 1 héten 1 órát kell foglalkozni az anyaggal, ami nagyon kevés, és minden héten egy adott témakör kerül feldolgozásra. Tehát például a második héten a This / That / These / Those + plurals tanuljuk, heti összesen 1 órát, napi 5-6 perc tanulással. Szerintem ez nem valami intenzív. Legalább minimum napi fél óra gyakorlás kéne, úgy talán több értelme lenne. Persze gondolom lehet többet, csak az útmutatóban így van, de gyakorlatilag ez az idő szerintem majdnemhogy egyenlő a semmivel.
Még a napi 1 óra tanulást is kevésnek érzem most.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő