Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
BonFire #3421 üzenetére
Pedig de.
Sehol nem írtam, hogy azt az 5000 szót milyen időkeretben akarom megtanulni(Az 5000 is csak egy hozzávetőleges példa, becslés volt a jelenlegi 800-1000 szóra becsült ismeretemhez képest), és azt sem írtam sehol, hogy közben mással nem is akarok foglalkozni. Van itthon jópár könyv, belevágtam egy online kurzusba, ahol már az elején elég jól rávilágítottak, begyakoroltatták a this that a(n), the jelentésbeli különbségét.(koszi angolozz.hu!) Ezek mellé kerestem kizárólag szótanulásra való gyakorló programot amit magammal vihetek. Remélem ez elég jó stratégiaJó szó ez a stratégia. Mindenki azt ért alatta amit akar, és semmi konkrétumot nem jelent. Viszont remekül lehet csűrni csavarni a mondandót vele.
Ugyanakkor se te se más nem mondott konkrét példát megoldást a stratégia pontos mivoltára, csak azt, hogy egyén függő, nem ismerlek nem tudom neked mi jön be, és ezzel részéről le is zárta a témát. Mivel én azt sem tudom milyen módszerek léteznek, fogalmam nincs mi jön be nekem, kipróbálni sem tudom.
De kérdezek konkrétat: Hogyan tudom memorizálni a szavakat? Elolvasom tízszer egymás után? A párnám alá teszem a szótárat? Tehát itt kíváncsi lennék konkrét tanulási technikákra. Rengeteg könyv is létezik a témában, biztosan van jónéhány kókler, és jónéhány valóban használható módszer. Kívülállóként erre nincs rálátásom, de pl. ti hogyan memorizáltok szavakat/kifejezéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest