Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Narxis

nagyúr

válasz b0bcat #3214 üzenetére

Én nem sajnálom a tanártól de azt érdemes figyelembe venni, hogy valaki tanárral se fog rövid idő alatt megtanulni egy nyelvet, beszélgetni, kiejtést gyakorolni kell és jó. Ha valaki nulláról indul akkor számoljon vele, hogy akár 2 évig is fizetheti a magántanárt már csak azért is mert valószínűleg munka mellett tanul, én 3 ezret fizettem 60 percért ami szerintem ahogy az árakat néztem szerintem olcsó bár nem főváros hanem vidék. 1 óra viszont rohadt gyorsan elmegy főleg beszélgetve tehát muszáj volt másfél órára bővíteni viszont ha tényleg haladni akar az ember akkor heti 2-szer kellene másfél óra és akkor ki lehet számolni, hogy 1 évre vetítve az mennyi. Még egyszer: nem sajnálom de tudni kell mielőtt nekirugaszkodik az ember. Abban is egyetértek, hogy sajnos nincs átfogó tankönyvcsalád amiből tanulhatna és gyakorolhatna az ember, vannak nyelvkönyvek, jók és kevésbé jók de nincs mondjuk olyan ami nulláról B2-ig kísérné az embert, hanganyaggal, nyelvtannal, szövegértéssel, mindennel szóval ezért is kell tanár. Amúgy szerintem ami megközelíti ezt az a Busuu nevű androidos app, A1-B2 szintekre, leckékre lebontva, nyelvtani magyarázattal és olyan szavakat tanít a leckék során amik tényleg előkerülhetnek mondjuk egy állásinterjú vagy orvosi vizsgálat vagy bármi egyéb során.

Új hozzászólás Aktív témák