Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm...Te valszeg közel állhatsz a tűzhöz,h ennyire szajkózod,h fizessen a magyar...azt mé nem nézed,h mennyi elmegy zsebbe,amikor befizette?Vagy az el van számolva költségként?Akkor legyen az is amikor nem fizeti be az ember.
Azzal meg,h nem fizeti be amit be kellene majd a nyugdíjnál veszi észre,h hoppá minbéren voltam egész életemben dőzsölés volt most meg kapom a minimálnyugdíjat(ha nem így van javítsatok ki) -
Én ezt pontosan tudom, de ha külföldön megoldható az adók beszedése akkor nálunk is.
Lehet konzerválni a jelenlegi rendszert az egészségügyre is kaptam néhány mosolyjelet pedig szerintem rohadtul nem vicces hogy egy illegális munkás ugyanazt az egészségügyi ellátást lazán megkapja mint egy járulékfizető, vagy hogy ukrajnából idejárnak szülni a hülye magyarokhoz, miközben ha a lábadat töröd külföldön egy vagyont fizethetsz. Nálunk is működhetnének lassan már jobb rendszerek.
Egyébként pont az illegalitásról jut eszembe hogy tervezgetik az ingatlanadó kiterjesztését pont emiatt. Azaz akár 10-20millió FT feletti ingatlanok esetén éves adót akar néhány éven belül szedni az állam gyakorlatilag mindenkitől. Kiváncsi leszek mit fognak szólni majd az emberek amikor ezzel előjönnek majd.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgatós találkozó
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15C 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest