Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm...Te valszeg közel állhatsz a tűzhöz,h ennyire szajkózod,h fizessen a magyar...azt mé nem nézed,h mennyi elmegy zsebbe,amikor befizette?Vagy az el van számolva költségként?Akkor legyen az is amikor nem fizeti be az ember.
Azzal meg,h nem fizeti be amit be kellene majd a nyugdíjnál veszi észre,h hoppá minbéren voltam egész életemben dőzsölés volt most meg kapom a minimálnyugdíjat(ha nem így van javítsatok ki) -
Én ezt pontosan tudom, de ha külföldön megoldható az adók beszedése akkor nálunk is.
Lehet konzerválni a jelenlegi rendszert az egészségügyre is kaptam néhány mosolyjelet pedig szerintem rohadtul nem vicces hogy egy illegális munkás ugyanazt az egészségügyi ellátást lazán megkapja mint egy járulékfizető, vagy hogy ukrajnából idejárnak szülni a hülye magyarokhoz, miközben ha a lábadat töröd külföldön egy vagyont fizethetsz. Nálunk is működhetnének lassan már jobb rendszerek.
Egyébként pont az illegalitásról jut eszembe hogy tervezgetik az ingatlanadó kiterjesztését pont emiatt. Azaz akár 10-20millió FT feletti ingatlanok esetén éves adót akar néhány éven belül szedni az állam gyakorlatilag mindenkitől. Kiváncsi leszek mit fognak szólni majd az emberek amikor ezzel előjönnek majd.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest