Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ezt pontosan tudom, de ha külföldön megoldható az adók beszedése akkor nálunk is.
Lehet konzerválni a jelenlegi rendszert az egészségügyre is kaptam néhány mosolyjelet pedig szerintem rohadtul nem vicces hogy egy illegális munkás ugyanazt az egészségügyi ellátást lazán megkapja mint egy járulékfizető, vagy hogy ukrajnából idejárnak szülni a hülye magyarokhoz, miközben ha a lábadat töröd külföldön egy vagyont fizethetsz. Nálunk is működhetnének lassan már jobb rendszerek.
Egyébként pont az illegalitásról jut eszembe hogy tervezgetik az ingatlanadó kiterjesztését pont emiatt. Azaz akár 10-20millió FT feletti ingatlanok esetén éves adót akar néhány éven belül szedni az állam gyakorlatilag mindenkitől. Kiváncsi leszek mit fognak szólni majd az emberek amikor ezzel előjönnek majd.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő