Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Garry84: Sumák aprós?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
Drizzt
nagyúr
Na, én is azt mondom, hogy a legvégső verzió érdekelne. Gondolom lesz valami olyan minimális életszínvonal meghúzva, ami alatt teljesen ingyenes marad, s félévente ellenőrzik, hogy fennál-e még, csak ezzel az a bajos, hogy az ellenőrzése nehéz lehet a dolognak hiteles módon. A 15%-ba meg igen nehéz lesz bekerülni. Meg azért szerintem egy idő után a gazdag apuka\anyuka is elgondolkodik azon, hogyha a gyerekének fizeti a dolgot, s az sz*rik az egészre, akkor egy időre megvonja tőle a pénzt, hogy megtanulja értékelni. Én nem vizionálok most semmit előre, s nem is állok ki se mellette, se ellene, majd kiváncsi leszek, mi lesz a hatása, nehéz megítélni, de gondolom azért nem a semmiből húznak elő ilyen ötleteket, hanem alapos hatástanulmányozás után. Bár könnyen lehet hogy naivitás ezt gondolnom.
-
biga
őstag
Nem! A jobb tanulók nem hiszem, hogy ez alapján lesznek (emlékeim szerint se a szorgalom, se a tudás nem pénzért kapható dolog). De lehet, hogy ők is el fogják végezni valahogy a sulit, ha kettessel is. Csak most már nem az én zsebemböl. Az meg nekem nem fáj. Viszont te esélyesebb lehetsz, ha rá leszel kényszerítve, hogy tanulj.
#392: Szerinted ez itt a többiekre nem vonatkozik? Miért gondolod, hogy csak neked fáj, ha szorítanak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónspos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- AMD Ryzen 9 7950X3D/RTX 5090 32GB/64GB DDR5 RAM/1TB SSD HIGH-END konfig eladó
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14IAP7 i7-1260p (12 mag!)/16GB DDR5/512SSD/400nit
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest