- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
nicevolley #4 üzenetére
Nem lenne jobb már PCIe-re is átállni?
Szerintem a köv. generációs VGA kariknál már nem fognak a gyártók annyira ragaszkodni az AGP csatihoz. SZVSZ nem lesz minden tipusból AGP-s verzió. A fejlettebb országokban, ahol nagy a felvevő piac, ezen az éven átállnak már PCIe-re. Nem beszélve arról, hogy már ma is mérhetően drágább ugyanazon kártya AGP verzióban. Halkan megjegyzem, hogy elméletileg gyengébb is, utalok itt a 6600GT lassabb memóriájára. A SLI szintén zenész AGP sínen.
Szerintem hibát követsz el, ha úgy állsz át A64-re, hogy AGP sínen maradsz, mivel a következő fejlesztést nem fogod megúszni komplett gépcserével. Persze, ha van egy zsák pénzed nem szóltam. Ha viszont egyben ekkorát nem tudsz fejleszteni, inkább várj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest