Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
tepenzed
üzenetére
Eléggé kieg fetisiszta vagyok

Ha van egy játékhoz kieg, akkor nem bírom, ha nekem nincsen meg. A Marco Polo II-höz is csak azért nincsen meg a kieg, mert mindig elfelejtem és a társas boltban vagyok, annyira nem találkozok ezzel a játékkal a polcokon.
Meg a Feast for Odin kiegje nincsen meg, de ott a videó alapján "győztek" meg, hogy nincsen rá szükségem. Úgy rémlik eléggé beszűkíti a lehetőségeket 2 játékosnál.Igazából nem az van, hogy csak egyet vehetek,* hanem feleslegesen nem akarnék többet venni. Meg van a Marco Polo II és azóta az I nem került elő a polcról, nem szeretnék így járni a GWT-vel. Igaz, a Marco Polo II előtt elég sokat játszottunk az első résszel így ott kicsit más. De a videóknak utánanézek.
*szigorúan a saját véleményemet tükrözi. A feleségem véleménye ettől eltérhet

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest