Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
szerintem 4 főnél sem szerencsejáték - ha mindenki nyerni próbál nem pedig random hoz döntéseket. ezt próbáltam elmagyarázni, hogy attól lesz valami szerencsejáték egy ilyen társasnál, ha az ellenfeleid nem racionálisan, nyerésre játszanak
vagy hatalmas a tudás/tapasztalatbeli különbség (mert lehet hogy neki "racionálisnak tűnik egy ötödrangú lépés", de attól még az nem lesz racionális egy tapasztalt játékosnak - és ezért érzed, hgoy szerencsejáték).
-
DrDobos
őstag
Pont emiatt is sokszínű, hogy 2-en kemény, stílustól függően akár konfrontatív stratégiai játék, több játékossal viszont átalakul kicsit egy könnyű, ámde gondolkodós családi játékká. Aki többen akar egy keményebb stratégiai játékot játszani, az szerintem amúgy sem ezt választja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest