Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kopa1 #124924 üzenetére
Netflix hiánya nagy hiba. Akkor a buta tévémmel megint ott vagyok ,hogy itt egy mindent tudó kompakt cucc , de kell valami más is, mert egy valami, ami igen csak alap lenne az kiesett.
Ezt talán kárpótolhatja a chomecast funkció?! Ugye azzal legalább használható?
Illetve maga a chromecast egy teljes értékű , az eredetivel megeggyező google chromecast?Amit furcsának találok ,hogy a netboardon egy szerintem belsős szaki , a yt,hbogo,vlc,netflix négyesre azt valaszolta ,hogy minden app megy ezek közül...
Továbbá a 30óra tárhely szűk keresztmetszet. Négy tagú családban a hol a két gyereknek csaka mese, asszonynak 1-2 sorozat felvétel belőve, néha 1-2 film , nekem meg csak a film+dokumentunk film minden mennyiségben. Azt gondolom lennének harcok ebből eredően.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest