- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
enginev3.0 #121572 üzenetére
Nekem elegem lett belőle,megvárom míg rendbe teszik az fw-jét!
Ha megcsinálják de remélem hogy igen! -
Top cat
addikt
Sziasztok!
Másnál nincs gond az IPTV-vel ? Szét van kicsit húzva a kép.
TV és a Box sincs elállítva.
-
tjsz
senior tag
válasz
Gubek-Einste #121567 üzenetére
Na szóval, pár óra játszadozás után szinte minden kombinációt kipróbálva úgy látom, hogy az 5670-esen
- a pppoe passthrough nem megy
- a dyndns nem megy
és néha magába fordul (rommá fagy). -
tjsz
senior tag
Tehát a felmerült kérdések:
1. 5670-esen a pppoe autentikációt ki kell kapcsolni? Ha igen, akkor hogyan? Mondjuk rossz pppoe jelszó beállítással?
2. 5670-esen a connection trigger mi legyen?
3. 5670-esen a global wan mode mi legyen?
4. 5670-esen a 2.5G port mode mi legyen? (feltéve, ha ide kellene átdugni az N18U-mat)
5. N18U-n hogyan állítsam be a pppoe-t, hogy az 5670-est az IP címén (192.168.1.1) keresztül mindig elérjem?
-
tjsz
senior tag
válasz
tobias40 #121570 üzenetére
Igen, megfelelő pppoe nevet és jelszót is beírtam. Nem tudom miért és hogyan, de most már a saját routerem is pppoe-vel megy, de a sebesség nem ment 600/600 fölé. Pontosabban a feltöltés egyszer volt 700 körül, de ennyi.
Miért jobb a passthrough mode, mintha dmz-be raknám?
-
tjsz
senior tag
válasz
Gubek-Einste #121567 üzenetére
-
-
tjsz
senior tag
Sziasztok!
Még februárban kötötték be az optikai hálózatot hozzánk, 300/75 csomag, SagemCom 5655v2 eszközzel. Szépen ment.
Most, 240 Ft plusz (havi) költségért cserébe 1000/1000-es csomagot kaptam, ehhez küldtek egy SagemCom 5670-es eszközt. A 2 eszközt kicseréltem, szépen DMZ-be raktam az egyik LAN portján csücsülő Asus RT-N18U-mat (FreshTomato firmware). CTF nélkül 300/300-as sebességet mutatott a speedtest.net, CTF bekapcsolása után 600/600-t. Ez a vége az Asus-nak? Vagy most ennyit tud a Telekom? Van esetleg valaki, akinek ennél gyorsabban megy 1000-es net N18U-n FreshTomato-val?
Ami nem tetszik: a SagemCom 5670-esben van DynDNS beállítási lehetőség, de nem frissíti a domain-hez tartozó IP-t. Ez általánosan hiba? (mivel dupla net előfizetésem van, ezért a sagemcom 5670-es frissíti az elsődleges domain névhez tartozó IP címet, az Asus a másodlagos domain névhez tartozó IP-t).
-
tobias40
veterán
Én visszaraktam a saját routeremet (Asus ac87u) a rendszerbe mert nem jól szerepelt az 5670.
Wifije nagyon gyenge az enyémhez viszonyítva,eldobálta a klienseket 2,4-en és 5 gigán is.
Kezelőfelülete nagyon lassú nekem,nem mindig fogadta el a mentéseket sem,lefagyott amikor állítgattam,stb..
Volt hogy belassult az oldalak betöltődése és csak a restart segített,és előfordult ez a letöltésekkor is.Lehet hogy lesz még jobb de nekem most elegem lett belőle...
Az is igaz hogy nem sok kliensem van ami ki tudná használni ezt a routert(wifi6,LAN 2,5),majd fél év múlva újra tesztelem új klinsekkel is.. -
veber0937
tag
Hi
Akinek 2/1 netje van és ki tudja használni annak milyen szokott lenni a letöltés és milyen géppel?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Ma felhívtam az ÜFSZ-t, kértem az átépítést VDSL-ről optikára,mivel már a weboldal hozza a címünkre az új optikais hálózatot. Elvileg 3-4napon belül hívni fog a szerelő.
-
smiti
veterán
válasz
veber0937 #121561 üzenetére
Az Asrock alaplapom Intel Gigabit Ethernet kártyáját használom.
De mivel nem oldotta meg az ONT újraindítás sem, meg a gyereknél nem jelentkeztek ilyen problémaák elkezdtem itt visszaolvasgatni és rátaláltam Erre , amit proradeon írt.
Na gyorsan le is takarítottam az MSI Dragon centert és helyreállt a rend!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256 Gb
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest