- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok!
Van a telekomnál egy otthoni előfizetés csomagom (tv+internet+telefon). 2017 decemberben lejárt a hűségidő, majd 2018 februárban a meglévő csomag mellé vásároltam tőlük egy okos Tv-t, amit egyösszegben ki is fizettem nekik akkor. - viszont a Tv szolgáltatásra újabb 2 év hűséget jegyeztek be.
Adódott egy sokkal jobb lehetőség (UPC), amire szeretnék váltani. Sajnos a telekom nagyon gyenge internetet tud szolgáltatni Debrecen belvárosában.... (Az elérhető legnagyobb csomag a címemen 50 Megás net, amire anno elő is fizettem, de sajnos a gyakorlatban jóval gyengébb... + mikor előfizettem 2015-ben a csomagra, volt rá ígéret, hogy hamarosan a nagy fejlesztéseknek köszönhetően lehetőségem lesz gyorsabb internet választására.... Ennek lassan 4 éve, de semmi jele a telekomos fejlesztéseknek :( )
A kérdésem az lenne, hogy ha a fentiekre való tekintettel 10 hónappal a hűségidő lejárta előtt felmondanám a szerződést, mire számíthatok kötbér tekintetében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged