- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
szasza_xp
senior tag
válasz
shabbarulez #1028 üzenetére
Én is ezt hallotam, csak az volt a kérdéses, hogy mikortól lesz rá tartalom, jó, jó tudom van BD-is, de én örülnék, ha mondjuk az axn-t lehetne hd-ben nézni.
Amúgy titkon abban bíztam, hogy nyártól az olimpiától már HD lesz a t-home, hát nem
Amúgy a T-home nem tervezi olyan téka indítását, mint az invitel-es iptv-nél van/lesz ?
Azaz, 24-72 óráig bármelyik előfizettet csatorna műsorát vissza lehet nézni ! -
petne
őstag
válasz
shabbarulez #1028 üzenetére
Akkor rosszul hallottam...
-
csimpok
aktív tag
válasz
shabbarulez #876 üzenetére
Szóval ugyanaz a jel érkezik meg a tévémre, mint ami a műholdról jön, veszteség nélkül a digitális kábel és az IPTV esetében? Ehhez ugye HDMI csatlakozós STB és TV is kell, hogy a csatlakozásnál se legyen veszteség?
Viszont amelyik csatorna csak analóg módon sugároz, azt gondolom előbb digitalizálni kell, mielőtt eljuttatják az ügyfélhez; itt viszont számít a tömörítés.
-
tomp
félisten
válasz
shabbarulez #486 üzenetére
Köszi a bő választ
Na igen fejlesztés.
A helyi nagy kábelszolgáltató váltásnál is azt mondták hogy nagy fejlesztés kell a leggyorsabb net eléréséhez(20m). de nem így volt. Semmilyen fejlesztés nem kelett. De pl Miskolcon keményen építették ki az új vonalat, 2hónapon át. erről ennyit
Csak egy modem csere kelett.
Szóval az optika: a házunkig is optikán keresztül jön a net a 2.emeletig.és a tetőről is jön egy másik kábel ami kb 3xvastagabb a coax-nál. (de nem optika)
a 2. emeleten aztán egy dobozban vhogy átalakul a kábel coax-ra -
tomp
félisten
válasz
shabbarulez #479 üzenetére
Ez a város érdekes. Az L betű felső függőleges részét nem kell nézni. Az a BC RT.
BorsodChem. Jó nagy
Csak a vízszintes alsó rész L maga a város.
Amúgy net terén 4szolgáltató van
tékom, 2helyi, júpíszi. az egyik csak netet ad és még csak a város felén elérhető. A másik rendes kábelszolgáltató: net+tv+teló. és a júpíszi. ja és végül a tékom.Én mindennap a telefon központ melett megyek el
(posta)
-
tomp
félisten
válasz
shabbarulez #477 üzenetére
OK. Már csak azt kell megtudnom hogy hol van a Fő tér 1.
Sztem a posta de nem annak meg nem tom a címét
Mi az a MDF? nem arra a zöld csapatra gondoltamés a MARUO?
(bocs de szeretek megtudni mindent)
-
tomp
félisten
válasz
shabbarulez #474 üzenetére
Honnét tudod? Csak nem? barcikai vagy?
-
mycso
veterán
válasz
shabbarulez #342 üzenetére
Magyarán ha kihasználod azt, hogy mind2 stream-et használod (meg mondjuk általában megy is a tv minimum 1), akkor érdemes 1 vagy 2 megás netre váltani....
Mert ugye miért fizetnék a 8 megás netért + a tv-ért ha úgysem tudom kihasználni (pl tv közben nemtok 700k-val tölteni)
Kicsit szarul van ez megoldva, sőt nagyon szarul... -
icons
addikt
válasz
shabbarulez #342 üzenetére
oh, értem. Nagyon köszi, így már világos.
Tehát ha csak a feltöltést nézzük (úgy,h ogy közben 2stream megy), akkor az 1Mes éri meg a legjoban. Eszerint nem nyernék annyit a 8Messel, mivel ha tvt néznénk, az lassúlna... De legalább a feltöltése gyorsabb... -
kew
senior tag
válasz
shabbarulez #60 üzenetére
már nem a hgw dedikál, megoldották a dslam oldali korlátozást. legalább is a legtöbb helyen már igy megy, pl nálam is. A hgw egyedül a feltöltést korlátozza, legalább is nálam. rákötöttem a régi modemem, a ds maradt ugyanugy 2mbit, az up nőtt 300k fölé
-
PEPE85
senior tag
válasz
shabbarulez #12 üzenetére
Hello, tudnál nekem mondani(persze más érdemi véleményét is szívesen veszem) egy minőségi sorrendet a UPC műholdas(tányéros), T-home IPTV és T-kabel Digitális szolgáltatás esetében? Akár egy 20-as skálán értékelhetnéd, ahogy neked jobb, egyszerűbb(természetesen azt a kimenetet használva ami a legjobb minőséget nyújta, pl HDMI).
[Szerkesztve] -
jamez
senior tag
válasz
shabbarulez #12 üzenetére
Engem a TVnetes tv érdekelne, csak nem akartam új topicot nyitni. Mindenesetre köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged