Hirdetés

Aktív témák

• petne

őstag

válasz compker #319 üzenetére

Én nekem jelenleg már két előfizetésem van két helyen, az egyik Székesfehérváron (ott már több mint 1 éve) és Cegléden (itt meg kb. 1 hete).
    A legtöbb probléma nem is az IPTV szolgáltatással van, hanem magával a dsl kapcsolattal. Az a jó, ha nem laksz túl távol a központtól (max. 2 km mondanak, de én inkább kevesebbet). Székesfehérváron nem rég költöztem egy új helyre és vittem az egészet, de sajnos 1,9 km-re lakom a központtól és sajnos szakadozik a kapcsolat és ez kihat a tévére is természetesen, próbálják megoldani a gondot, de ha nem sikerül, akkor sajnos le kell mondanom. Cegléden kevesebb, mint 1 km-re van és semmi gond nincs.

Én Fehérváron UPC-t, Cegléden a Fibernet kábelt váltottam le erre és ég és föld. :D Mindenféleképpen jobb a kép és hangminősége és persze az extra szolgáltatások sem mellékesek.
    A UPC és a Fibernet családi csomagja 6e forint, itt 5e forint, ezért nem tartom drágának, mint az alábbi hozzászóló. A net meg elfogadható áron van, persze van olcsóbb is a piacon, de az olcsóbb szolgáltatók olyanok is. :( :)

Aktív témák