Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
petne
őstag
-
Füleske
addikt
Még egy kérdés : a régi modemet le kell adni , amikor beszerelik az iptv - t , vagy az enyém marad ? Ha le kell adni akkor az iptv szerelő viszi el vagy nekem kell bevinni leadni ? Vagy majd kapok egy levelet hogy adjam le valahol ?
-
petne
őstag
-
Füleske
addikt
Egy kérdés : BBC prime - on van magyar felirat ?
Mod : még egy : 5800/380kbit elég iptv - hez ?
[Szerkesztve] -
icons
addikt
ELÉG ERŐSEN JELEZNÉM, HOGY AZ STB HDMI-VEL NEM MŰKÖDIK RENDESEN!!
Látom, nem olvastál vissza oroszlánfej, bocs a nevedet, most nem nézem meg, a lényeg, hogy ne HDMIvel használd, és nem lesz probléma, Igen, igen, azzal sokkal szebb, nembaj, azzal ne használd, azért fagy az le neked.
Nemtudom miért olyan ordas nagy f*sz a T-online (legalábbis akivel beszéltél), merthogy nekem mindeki vagy 5* elmondta, hogy NE HDMI-vel, mert az még nem elég jó, és ezt mindenkinek jelezném, HDMIvel ne, azaz NE használjátok. Velem is ez volt, át komponensre, tökéletesen megy már vagy 2hónapja...
mellesleg a net mindenkinél megy? Csak mert nálam Hiba majdem minden 2. oldalnál. (ellenőrizzem az URL-t...igen, vazze biztos elírtam, hogy www.google.com)
Ez fontos lenne!!! Eddig is ez volt, gép újra, még mindig, ha másnál sincs, akkoris felhívom őket, csakhogy tudjam egyéni probléma-é ez?
ismétlés a tudás anyja: NO HDMI. PEACE. -
petne
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát igen... másképpen nem kapnál kedvezményeket.
-
petne
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nagyon érdemes elolvasni, hogy milyen a hűségidő, mert van ami elfogadható, de pl. ez a Non Stop Favorit sajnos nem... vagyis legalábbis szerintem.
T-Home Tripla esetében a szerződésbontási díj:
Light csomag esetében 15 000 forint, egyéb csomagnál meg 36 000 forint. Plusz ha még a kiegészítő csomagra is kötöttél hűséget Pl. HBO, akkor annak is van felmondási díja. -
WonderCSabo
félisten
-
petne
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Amennyiben az Előfizető a határozott időtartamú szerződést a határozott időtartam lejárta előtt szünteti meg, illetőleg díjtartozás
vagy a telefonszolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános szerződési feltételekben meghatározott egyéb ok miatt a
Szolgáltató az előfizetői jogviszony felmondására kényszerül, úgy az Előfizető a szerződésből még hátralévő hónapok számának
és a díjcsomag analóg vonali díjának szorzatával megegyező mértékű kötbért köteles megfizetni a Szolgáltató részére.
Amennyiben Előfizető a hozzáférésre vonatkozóan határozott idejű szerződéssel rendelkezik, ezen kötbérfizetési kötelezettség
az előfizetőt nem mentesíti a hozzáférésre kötött előfizetői szerződésében az idő előtti felmondás esetére kikötött
jogkövetkezmények Szolgáltató általi érvényesítésétől. -
petne
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az internet oldalról nem fog változni semmi, mert csak egy csomagváltás történik, tehát maradnak az e-mail címek, ftp beállítás stb.
Itt a T-Com oldalon lehetnek gondok, mint jelen esetben a hűség kérdése. -
petne
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A telefonelőfizetésedre nincs hűséged? Mert a Tripla csomagnál az lemondásra kerül... erre vigyázz, mert sokan beleesnek ebbe a hibába.
[Szerkesztve] -
petne
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Korábban nem így mondtad, azért kérdeztem rá. Mivel azt hittem, hogy 8 megás csomagod van és abból csak 4-et tapasztalsz... A megrendelés után előzetes felmérés történik és tájékoztatnak majd, hogy be lehet kötni vagy sem.
-
Bosiken
csendes tag
Na este hívtak a t-online-tól, hogy megcsinélták a rendszert.
Hurrrráááá
Utánna egy órával lefagyott a STB
[Szerkesztve] -
petne
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Milyen csomag van megrendelve? 4 megás vagy a 8 megás?
[Szerkesztve] -
petne
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
8 megára állítják be az IPTV esetében is a vonaladat, ami nettó kb. 6,8 megabitet jelent, mivel gondolom Te távol vagy a központtól, ezért ebből csak 4 mega marad mire hozzád ér.
A tv adás képe és a hangja messze felülmúlja a kábelét (személyes tapasztalat a UPC és a Fibernet kábel), valamint a magyar műholdas digitális szolgáltatókét is (digi vagy a UPC direct), mivel itt nincs szükség olyan mértékű tömörítésre, mint ott kell.
[Szerkesztve] -
WonderCSabo
félisten
Hmmm. Ahogy elnézem, lehet hogy mégis csak 4 megás netünk van. Mostanában max 4.1 Mb-et mérek. És az ötre is lehet, hogy rosszul emlékszem. Mindegy. Mekkora sebesség kéne, t-home tv-hez, meg mondjuk plusz legalább megával menjen a net? Ja és a tv-adás kép és hangminőségéröől nem tudsz adatokat?
-
petne
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ha minden jól van kötve, akkor sajnos kizárt, hogy nálad menjen, mivel 8 megára van állítva a vonalod és csak 5-öt érsz el...

Az ismerősöd meg nagy valószínűséggel azért mondta, mert olyan helyen látta, ahol sajnos rossz az adsl kapcsolat, ezáltal akadozik, lefagy elmegy stb.
Nekem két helyen van, az egyiken az elejétől fogva stabil, a másikon meg voltak gondok, de megoldották a végén (kicserélték a vezetéket a panelban) és most atomstabil az adsl kapcsolatom, bár tény, hogy rengetegszer be kellett jelentenem, hogy továbbra se jó, mert mindig csináltak valami apróságot...
Tehát ilyen, hogy kifforatlan a dolog meg ilyenek az baromság, mert a tévével nem is szokott gond lenni, hanem az adsl kapcsolat ami nem stabil, ez szokott lenni a legfőbb baj.
[Szerkesztve] -
Bosiken
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
16:9 az van, a stabilitás háááát olvasd el amit eddig írtam

azt döntsd el
-
WonderCSabo
félisten
-
Bosiken
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem 107-es plazma van hdmi-vel összekötve 1080-as felbontásban, a felbontást betudod állítani a STB menüjében. A hang nekem optikai kábellel van átlökve a házimozira, teljesen jól szól. De ha a tv-n hallgatom az is jó minőségü. Ha STB stabilan hozza azt amit tud akkor ez egy nagyon jó kis rendszer.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ja egyébként LCD tvnk van. Rá lehet kötni az STB-t hdmivel? És mekkora a t-home tv felbontása? És a hangminőség?
Bocs a 2 hsz-ért.
[Szerkesztve] -
WonderCSabo
félisten
Mi is úgy gondoltuk, gogy váltunk iptv-re. Telefon t-comos, net t-onlineos, szóval a tv is lehetne t-s, UPC helyett, meg jobb a képminőség, meg az összes agyonreklámozott feature. De ahogy így olvasgattam, eléggé megijedtem. Most nekönk elvielg 8 Mb-es netünk van, ami gyakorlatilag 5Mb. Egyáltalán be ehet szerelni ekkora sávszélnél? Vagy megnövelik? És akkora a számítógép és tv között oszlik a sávszél még STB kikapcsolt állapotában is? Sajna erről a RT-homeos oldalon szinte semmit sem írnak. Egyébként II. kerben lakom, TérkéPH!-en is fenn vagyok. Nem tom vkinek sikerült e beszereltetnie a környéken. A lényeg: Érdemes-e IPTV-re váltanom? Kösz előre is a választ!
-
Bosiken
csendes tag
Azóta nem, nem működik stabilan. Ez a harmadik hete, hogy megy, és legalább 5* kellet újra indítani. Mindig bejelentettem a hibát, több kollégával beszéltem, már akik meghallgatják, azt nem történik semmi. Állítólag a mérnökök vizsgálják a dolgot. Csak egy kérdés, ha az eszköz a sz@r, és az nálam van akkor szerinted, hogy jönnek rá a hibájára?? Igaz találtam a postaládámban egy cetlit, hogy járt nálam egy szerelő, csak nem tudott bejutni. Itt jelezném, hogy mint sokan mások, fél egykor én is dolgozom
tehát legalább egy telefon előtte, hogy legyek otthon. Ezt még a GELKA is jobban csinálta. Hát nagyvonalakban ennyi 
[Szerkesztve] -
szasza_xp
senior tag
Én már nem bízok ebben, nem tudom, hogy miért ragaszkodik a T csoport ahhoz a veterán, nyomorék, ipari műemlék vezetékes vonalhoz, főleg lakossági vonalon, mikor Magyarország kimondottan mobil nemzet, itt volt a legnagyobb fejlődés, meg a legjobba itt terjedt el, (a lakosság 99.99%-nak van mobilja)...Szóval akkor minek ezt, adnának inkább valami ajándék mobilt, ami az adott körzetben olcsóbb, ha otthonról hívom.... annak még lenne is értelme, de így....wtf ??
Mondjuk ok a bankok is F***-ok hogy vezetékes telefon számla kell mindenhez....
szóval le lehetne gyógyulni a telefondrótokról...
-
szasza_xp
senior tag
Hát, azt hiszem mindet elmondtál pro és kontra a témában, csak egy valamit nem
Mi a fenért kell nekem ehhez elő telefon előfizetés ???? Amikor ugye faxot nem lehet használni az ip-tv mellet, gondolom akkor isdn-sem megy, szóval akkor miért kell nekem kifizetnem egy úgymond nyomorék telefont, amin csak beszélhetek, gondolom voip????
-
petne
őstag
A 8 megás netet csak akkor veszed észre, ha fájlokat töltesz egy olyan helyről, ahol engedik letölteni 8 megán (nem sok ilyen van). Valamint itt nincs szó átvágásról meg ilyenről, mert ez a ''korlát'' a szerződésben, a honlapon, szórólapokon stb. le van írva, ha nem tetszik, ne rendeld meg...
Valamint a net esetében a 8 mega csak maximális letöltést jelent, a garantált csak 512 kbit/s, tehát e között bárhol lehet a neted sebessége, ez is le van írva az internetszerződésben, tehát ha ez sem tetszik ismételten azt mondom, hogy nem kell szerződést kötni...
Sajnos hiszed vagy nem, a jelenlegi adsl infrastruktúrával nem lehet nagyobb sávszélességet adni, mivel akkor még jobban szűkűlne a lefedettségi terület és az senkinek nem jó. Itt majd az lesz a jó, ha a T-Com ''közelebb'' viszi az előfizetőket a központhoz, mert akkor tudnak nagy sebességet adni VDSL-en.
Összeségében nincs itt semmi átverés, tájékoztatva vannak az előfizetők ezekről és akiknek nem tetszenek ezek a feltételek az ne fizessen elő és várjon, amíg befejeződnek a fejlesztések/tesztek a VDSL-lel kapcsolatosan, ami kb. 1-2 év.
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
Az ok, hogy nem éjjel-nappal megy a tv.
Nem is éjjel-nappal netezek....
Amikor délután netezek, akkor általában az asszony meg tv-zik.... (1 példa a sok 100 közül)
Itt magárol az elvről van szó, hogy mi a fenének fizetsz egy csomót a 8 megás netért, mikor a tv miatt nem fogod tudni 100%-osan kihasználni.
Viszont ha kisebb csomagra váltasz, akkor is ugyanúgy megkapja a tv max sávszélt viszont Te is kitudod 100%-osan használni a net sávszéled. (ja és persze kevesebbet fizetsz)
Tehát nekem ez logikátlan, hogy van egy előfizetésed egy élő internetre, majd rendelsz hozzá tv-t. (ez eddig tiszta sor)
Na mi a logikus?????
1, van a 8 megás netem szörfölgetke, meg ugye rendeltem tv-t is és tv-t is nézek A 2 funkció egymást nem zavarja, nem korlátozza. (kicsit erős példa: adsl--> netelek, közbe telefonálgatok)
2, van a 8 megás netem, megrendelem mellé a tv-t és a szolgáltató aszondja, hogy ők csak úgy tudják megoldani, hogy a 8megás net sávszélemből vesznek el DE MIÉRT????
2 külön szerződés, az egyik a netre (8m) a másik a tv-re.....
a, aszondja, hogy ezért a kellemetlenségért elengedi a net havidíjának felét
b, kapsz egy másik vonalat csak a tv-nek
c, NA EZ VAN MOST lesz@rnak, átb@sznak, ....
Nekem ez jön le az egészből.
Az OK, hogy tecnikailag nem megoldható (bár ez így nem teljesen igaz), de akkor várjanak még egy évet a szolgáltatás indításával, vagy kompenzálják valamivel (pl a fent említett előfizu díj csökkentésével)
Ja az elejére visszatérve: éjjel-nappal --> korlátlan az adsl meg gondolom a ezt a tv-s bigyójukat is korlátlanként árulják tehát ha 2 korlátlan dologért fizetek/írok alá szerződést akkor az legyen is korlátlan AZAZ menjen a 2 tv és a 8 megás net is ;) -
petne
őstag
-
mycso
veterán
válasz
shabbarulez
üzenetére
Magyarán ha kihasználod azt, hogy mind2 stream-et használod (meg mondjuk általában megy is a tv minimum 1), akkor érdemes 1 vagy 2 megás netre váltani....
Mert ugye miért fizetnék a 8 megás netért + a tv-ért ha úgysem tudom kihasználni (pl tv közben nemtok 700k-val tölteni)
Kicsit szarul van ez megoldva, sőt nagyon szarul... -
sziasztok!
bocsi ha nem olvastam vissza, de létezik valami megoldás, hogy az ip-tv-t 3 készüléken is lehessen nézni, ne csak a meghirdetett kettőn?
köszi
-
Bosiken
csendes tag
Hali!
Nekem a héten kötötték be a az adsl netet, a t-home tv-vel együtt.
Hááát nem is tudom, a szerelő reggel 1/2 9-re jött és délután 5-kor végzett.
A set-top-box nem működött, délben elment és hozott egy újat.
Amit hozott, na az sem működött, igaz ezen már volt hang, és mutatta a pontos időt tehát lett egy rádiós órám. Majd érkezett a felmentő sereg délután 4-kor és hozta a 3. kütyüt. És igen ez már működik. A szerelők elmennek, kb 1 óra és elmegy a hang, majd hullámzik a kép....
Újra indítom és most már működik. Hát egyenlőre ennyi, egy hete van de még nem győzött meg, hogy ez egy állóképes rendszer...
Most várom a szerződést, mert azt meg rossz címre küldték
-
icons
addikt
válasz
shabbarulez
üzenetére
oh, értem. Nagyon köszi, így már világos.
Tehát ha csak a feltöltést nézzük (úgy,h ogy közben 2stream megy), akkor az 1Mes éri meg a legjoban. Eszerint nem nyernék annyit a 8Messel, mivel ha tvt néznénk, az lassúlna... De legalább a feltöltése gyorsabb... -
shabbarulez
őstag
Fizikailag kapsz egy 8096 kbps-es linksebességet, mint bárki más aki előfizet akár 8 Mbps-es csomagra. Abból a nettó sebesség ~6.8 Mbps amit vagy netre vagy IPTV-re vagy bármi más IP szolgáltatásra lehet fordítani. Ha nem nézel TV-t akkor a teljes netre használható, ugyanúgy mint egy akár 8Mbps-es netelőfizetőnél. Ha TV-t nézel akkor minden egyes használatban lévő video stream 2.5 Mbps helyet foglal, tehát akkor 1 stream mellett úgy ~ 4.3 Mbps marad szabadon netre, 2 stream mellett meg úgy ~1.8 Mbps.
Ha 4 Mbps-es internet csomagot vettél akkor is megvan 8Mbps-es linksebesség, de abból csak 4480 kbps-et használhatsz netre, ahogy az akár 4 Mbps-es csomagosok esetén, vagyis úgy nettó 3.8 Mbps-et. Ez esetben 1 video stream esetén még van annyi szabad tartalék a 6.8 és 3.8 Mbps között amibe belefér a 2.5 Mbps-es video stream és nem fogsz lassulást érzékelni, ha már kettő stream megy akkor ugyanúgy 1.8 Mbps-re lassul mint 8 Mbps-es netcsomag mellett.
Ha 1 Mbps-es internet csomagod van akkor is ugyanúgy megkapod a 8 Mbps-es linksebességet, de a neted ebből csak 1280 kbps-et vihet el mint egy normál akár 1 Mbps-es netcsomag esetén, ami nettó 1 Mbps-re elég. Mivel a 6.8 Mbps-ből 2 párhuzamos video stream esetén is marad 1.8 Mbps, így az 1 Mbps-es netcsomag mellett nem kell lassulást érzékelned IPTV nézése közben. -
petne
őstag
Én egy példát írtam, hogy ha 8 megás internetet rendel az előfizető. A te esetedben ez természetesen nem érvényes, mert 8 megából két adatfolyam esetében se csökken le 1 megára a net.
Tegnap óta van lehetőség erre, viszont másik adsl szolgáltatót nem vehetsz ilyenkor igénybe műszaki okok miatt. -
icons
addikt
Hogyhogy lejön? Nekem egy megás netem van + IPTV (ami ugye 8mbit), és nyilván nem jön le, csak abból a 8mbitből, a kettő teljesen független egymástól.
Egyébként mióta lehet adsl nélkül? Akkor nyilván azt is lehet, hogy más szolgáltatótol. Ha ezt tudom, de jó is lett volna... -
FNZ
őstag
hali!
lehet olyat csinálni, hogy 1 hónapos próbaidőre megrendelem az adsl-t + a t-home-ot kipróbálásra, majd ha nem tetszik, akkor 1 hónapon belül visszamondom ? -
petne
őstag
válasz
szasza_xp
üzenetére
A kép nem HD közeli, ahhoz még a tv csatornák sincsenek felkészülve nálunk. Viszont jobb a képminőség, mint pl. UPC kábelnél.
Ha rendelsz mondjuk egy 8 megás adsl-t és nézel tévét, akkor ebből lejön az IPTV sebessége. 1 adásfolyam kb. 2,5 megabit és egy előfizető 2-őt kap.
Most már lehet rendelni adsl internet nélkül is, viszont telefonvonal szükséges, mert azon megy a szolgáltatás. További részletek: www.t-hometv.hu -
szasza_xp
senior tag
Hali !
A kérdésem a kövi volna, ha volt már akkor bocs...
szóval ha rendelek egy netet meg iptv-t akkor a net sebességéből vesz el a tv vagy külön vonalon vannak ??? Mert ha hd közeli képet ad, akkor nem sok marad a 8Mbit-ből ??,
Jah és csak tv-t lehet-e kérni net, telefon nélkül ?? -
icons
addikt
Szoktál nekik telefonálni? Mert nekem rendesek, mondom, segítenek, és azt mondják, ha sokszor jelentkezik kimennek. Bár, ha mondjuk gyenge a vonal, akkor úgyse tudnak mit csinálni...
Naigen, ennek nem nézte utána
, ha korlátozott a letöltés, akkor arra valóban nem jó, de vmeik szolgáltató biztos ad még korlátozatlan netet (nekem mindig is az volt, és utálnék figyelni arra, hogy mennyit szedek le...).
Hát ehhez képest még a Tsek is jók, azért sztem ez így egy picit túlzás tőlük, ahhoz képest, hogy a kábel elég régi + gagyi is
, tehát nyomába se ér az IPTVnek, ami ezek szerint talán még biztonságosabb is (külföldön biztosan). -
kovasz
senior tag
megoldhato hogy az iptv-t pc-n keresztul nezzem? tehat az adas digitalisan kerljon bele grabbeles nelkul?
-
petne
őstag
Nálam Fehérváron olyanok vannak, hogy naponta 2-3-szor szakad kb. 1-5 perces időtartamra. De az az érdekes, hogy nem mindig, valamikor 24 órában is kapcsolatban van.
Chellonál sokat ér a 10M/1M, amikor korlátozzák a torrentezést...
A UPC kábeltv meg egy hányadék, szellemképes több csatorna és amikor bejelentem és kijönnek csak széttárják a kezüket, ezek után nem tartom jó szolgáltatónak a UPC-t.
[Szerkesztve] -
icons
addikt
Naigen, a kapcsolat nekem is szokott szakadozni, de nem folyamatosan, hanem pl 3egymás utáni napon megszakad 30percre kb, akkor se net, se IPTV (nyilván). Hívom őket, és mindig mondják, hogy egyéni hiba lehet, és max 30perc alatt mindig megoldódik.
A nevem icons
, és egyébként most körülnéztem kb nevesebbeknél, chello, upc, és a net mindenhol jóóval olcsóbb (azaz télleg sokkal), vagy legalábbis pl 10e ért sokkal többet adnak 8M/512kbpsnél, általában 10M/1M et adnak, ami azét elég nagy kölünbség... (én torrentezek, tehát nekem főleg).
Azoknak a minőségéről nem tudok mit mondani, de ha ezelőtt UPCd volt compker, akkor az tudod, milyen volt. A TV adás pedig jóval szebb, és én már egyre kevesebb hibát találok (nemtudom, kábel mennyivel olcsóbb), tehát sztem ha LCDd van, akkor érdemes megfontolni (ha plazmád van, akkoris), ha nem, akkor meg nem biztos, hogy ki tudod teljes élvezni (BÁR teszem hozzá, soha nem volt kábeltvm
) -
petne
őstag
Én nekem jelenleg már két előfizetésem van két helyen, az egyik Székesfehérváron (ott már több mint 1 éve) és Cegléden (itt meg kb. 1 hete).
A legtöbb probléma nem is az IPTV szolgáltatással van, hanem magával a dsl kapcsolattal. Az a jó, ha nem laksz túl távol a központtól (max. 2 km mondanak, de én inkább kevesebbet). Székesfehérváron nem rég költöztem egy új helyre és vittem az egészet, de sajnos 1,9 km-re lakom a központtól és sajnos szakadozik a kapcsolat és ez kihat a tévére is természetesen, próbálják megoldani a gondot, de ha nem sikerül, akkor sajnos le kell mondanom. Cegléden kevesebb, mint 1 km-re van és semmi gond nincs.
Én Fehérváron UPC-t, Cegléden a Fibernet kábelt váltottam le erre és ég és föld.
Mindenféleképpen jobb a kép és hangminősége és persze az extra szolgáltatások sem mellékesek.
A UPC és a Fibernet családi csomagja 6e forint, itt 5e forint, ezért nem tartom drágának, mint az alábbi hozzászóló. A net meg elfogadható áron van, persze van olcsóbb is a piacon, de az olcsóbb szolgáltatók olyanok is.

-
icons
addikt
Soha nem volt UPC-m, de:
előnyök: ha a tvd hdmis, akkor meg fogja érni, egyébként is (ha LCD tv-d van), mert szép képe van
jó az ügyfélszolgálat sztem
adásokat könnyen fel tudod venni, és digitalizálni, kedvedre törölhetsz (tehát amit az IPTV tud)
hátrány: drága a net
drága a T-home
a net néha leáll
a netnél a legdrágább se olyan nagyon gyors (bár azért eléggé, de vannak jobbak, olcsóbban is talán)
a boxnak néha vannak bajai + egyelőre HDMIvel nem igazán akar működni folyamatosan...
Most nekem kb ennyi, de biztos van még egy csomó dolog. -
-
icons
addikt
Oh, hát néztem, 10k körül van egy rendes WLAN, sajna annyiszor nem használnám, hogy megnérné (szomorú arcú smile).
Egyébként ez egy hülye kérdés: azon a laptopon ugye megy a net (unokatesóméké, náluk otthon wireless hálózat van), namost ha itthon bekötöm a netemet (egyébként nekik asszem UPCjük van otthon) az ő laptopjába, akkor nem megy (pedig érzékeli,hogy 100mbps-os net bele van kötve).
Ha ez így nem menne, akkoris létrehoztam egy új kapcsolatot tudtom szerint azokkal az adatokkal, amik nekem vannak, de így sem ment.
-
petne
őstag
Sajnos biztonsági okokból több funkció korlátozva van a HGW-n, mivel ahhoz admin jelszó szükséges és ha jól emlékszem ez is beletartozik.
Én azt szoktam tanácsolni, hogy akinek több funkciójú WLAN routerre van szüksége az szerezzen be inkább egy sajátot és azt használja a számítógépek csatlakoztatására.
[Szerkesztve] -
petne
őstag
Akkor valóban ott van a gond. Hmm... én megpróbálnám, hogy a vezérlőpult, a rendszer ikonon belül az eszközkezelőben törölném a hálókártyát, majd újra feltelepíteném és akkor minden beállítás visszamegy alapba. Ha ez sem segít, akkor viszont kellene egy vírus, adware, spyware ellenőrzés, nehogy valamilyen kártékony program blokkolja a netet.
Természetesen felvehetsz msn-en és azért axelero-s, mert ha módosítom, akkor a beállításaim is elvesznek és inkábbb nem.
-
icons
addikt
Zölden. De átdugtuk a vezetékes netet a laptopba, és úgy sem ment, tehát a probléma ott lehet. Azt mondta, hogy 100mbps-es netet érzékel Helyi kapcsolat néven, ám net így sem volt. Semmi mást nem csináltam vele.
Az nem lehet, hogy ütik az IPcímek egymást, vagy alhálózati maszkok, vagy valami? AZt hol lehet átállítani?
Egyébként felvehetlek msn-en? Mi a címed? nem @t-online.hu már? -
icons
addikt
A gtw ugye működik wireless routerként?
-
Snoop-y
veterán
Ha minden igaz ebben az évben elérhető lesz önmagában is.
-
Jadro
veterán
válasz
intelnyet
üzenetére
Értem az érvelésed csak sántít. Inkább az asztal és az asztallábak párosítás tűnik helyénvalóbbnak. A szék meg lehet a számítógép.

A lényeg hogy ugyanazt a technológiát használod, csak te úgy döntetnél hogy csak a tvre. Ez az ára. Kell vagy nem? Ahogy látom nemmel szavazol. Nincs tovább.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ezt a vonali paraméterek megmutatják. Meg modemje válogatja, mert a Dialcomnál sokszor előfordul, hogy a vonal tudná a 8 megát, de a modem meg rossz...

, vagy vivos vidkarira, bár azt hiszem nem éppen erre gondoltál...
, és egyébként most körülnéztem kb nevesebbeknél, chello, upc, és a net mindenhol jóóval olcsóbb (azaz télleg sokkal), vagy legalábbis pl 10e ért sokkal többet adnak 8M/512kbpsnél, általában 10M/1M et adnak, ami azét elég nagy kölünbség... (én torrentezek, tehát nekem főleg).