Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kátú
őstag
válasz
excalibur36
üzenetére
Védelmet nyújt, a nagyon drága nem rontja a minőséget nagyon csak kicsit én olyan 1-2% os veszteséget mondanék ha nagyon drága, de az ilyen 200-1500 között ami van az 15-20% ot simán levesz a minőségből, meg védeni se nagyon kell, azért igen kemény dolog ám a frontlencse, még az elején én is azt hittem, hogy hű mennyire sérülékeny és nem, eléggé ellenálló
-
kátú
őstag
Én olyan 8-10 ezret szánnékrá, azért nem árt, ha jó a minősége egy ND8 am van, ami kínai de egy jobbat akarnék, hogy ne legyen nagyon komoly minőség romlás, de lehet egy ND16 al jobban járok nem tudom, a WB vel nincs probléma, a milc szépen állít ugye ő folyamatosan látja a színt és köszönöm a válaszod
-
kátú
őstag
Sziasztok! Szeretnék venni egy ND8 as szűrőt, milyet érdemes venni belőle? Vagy van értelme elgondolkozni az állítható szűrön is? Vagy csak fix? Valamint mennyi fényt vesz el egy ND 8 as szűrő? hány rekeszértékkel sötétít? Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest