Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap nem jött meg a csatornatartó vas ezért felesleges lett volna elmennem dolgozni. Kitalálta szerelmem hogy fessük ki az előszobát a rengeteg maradék festékből. Rábólintottam de annyira nem vagyok még jó erőben hogy menet közben egy nagyobbat pihennem kellett. Még jó hogy nem mentem el dolgozni mert nem bírtam volna. Itt látszik mennyire levert ez az átkozott betegség. Sári is visszabetegedett. Újra lázas mint a hét elején. Boldinál nem játszhat a doktornő a szíve miatt. Ott azonnal antibiotikumot kell adnia hogy ne verje fel a láz a vérnyomását, de a lányoknak csak kézrátét, majd ha nem javul jöhet az antibiotikum. Boldi 2 nap alatt teljesen meggyógyult, vs. Sári egy hete folyamatosan lázas. Majd hétfőtől jöhet az antib. neki is, csak éppen újabb itthon töltött hét lesz.
Délután meglátogattak anyósomék. Elmesélte és megmutogatta milyen szép az új konyhája. Mi megnéztük és meghallgattuk miközben azon mosolyogtunk hogy próbálja meg Boldi felhívni magára mama figyelmét. Nehéz volt mert a konyha fontosabb sztori mint az unoka akit nem látott karácsony óta. Tetőt akarnak cserélni és cserepet próbálnék szerezni hozzá nekik ha nem egy irreális összegben gondolkoznának. Abból max egy átlagos minőségű ponyva jönne ki és nem cserép. Majd eldöntik mit akarnak.
Úgy volt hogy holnap meglátogatnak minket apósomék de full beteg az egész család. Édesem kijelentette hogy ide betegen nem jöhetnek mert már közel két hete ezzel szívunk! Meg is lepődtem milyen kis karakteres asszonykám van.
Mivel én is szarul vagyok ezért hétvégén döglődök. Hétfőre vállaltam 2db. tetőablak cserét és addig meg kellene gyógyulnom. Talán megjön a csatornatartó vas is és akkor azt is meg tudom csinálni keddtől. Időjárásfüggő a munka.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,